Menu

Administrație Locală

Cetatea Capidava, loc de aventură și cunoaștere pentru cercetași

Centrul de cercetași „Dapyx Medgidia" a organizat primul camp de centru local „Mowgli și Amintiri din copilărie", la Capidava, comuna Topalu, în ultimele zile de vacanță din luna septembrie.
„Nică dorește să îl întâlnească pe prietenul său, Mowgli. Însă drumul prin junglă este greu și cu multe probe. Cu ajutorul prietenilor lui Mowgli - Bagheera, Hathi, Chill și Baloo, Nică ajunge la prietenul său, la Capidava.

Citeşte mai departe ...

Hârșova: Casa de Cultură „Carsium” va intra în proces de reabilitare și modernizare

Administrația publică locală a orașului Hârșova a făcut pasul cel mai important în vederea implementării proiectului de dotare și modernizare a Casei de Cultură „Carsium”, din localitate. Este vorba de semnarea, zilele trecute, a contractului de finanțare a acestui proiect.
Astfel, 655.998 de Euro vor fi destinați obiectivului, contribuția UAT Hârșova fiind de 13.126 Euro. Lucrările se vor derula în perioada 2018-2021.

Citeşte mai departe ...

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra: „Educația este darul cel mai de preț pe care îl putem oferi copiilor noștri”

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a participat alături de cadrele didactice, consilieri locali și reprezentanți ai Poliției Locale la deschiderea noului an școlar, la toate unitățile de învățământ din Ovidiu, Satele Poiana și Culmea.

Citeşte mai departe ...

Primăria Saraiu a oferit elevilor din comună, la început de an școlar, ghiozdane și uniforme

Toți elevii comunei Saraiu au primit în prima zi de școală daruri din partea administrației locale. Pentru că investiția în educație este o investiție în viitor, primarul Dorinela Irimia, alături de Consiliul Local, au decis să ofere copiilor toate condițiile necesare unui act educațional de înaltă calitate. 

Citeşte mai departe ...

Situația proiectelor din orașul Babadag. Administrația locală are în lucru noi investiții

Așa cum i-a obișnuit pe locuitorii orașului Babadag, primarul Georgian Caraman a prezentat situația implementării proiectelor la început de toamnă.
„Am fost foarte ocupat cu organizarea și desfășurarea licitațiilor precum și desemnarea câștigătorilor unor proiecte de proiectare și execuție a câtorva lucrări ce vor începe cât se poate de repede la noi”, anunță edilul faptul că administrația are în lucru noi proiecte de investiții. Acestea vor fi prezentate în curând de către administrația locală.
Revenind la starea proiectelor aflate în implementare, Georgian Caraman, spune că la „blocul ANL se ridică pereții la nivelul I, cât de curând se va turna placa de la etajul II și stâlpii de rezistență”.

Citeşte mai departe ...

Primăria Lipnița, investiții în punctul de trecere a frontierei de la Carvăn

După inaugurarea punctului de trecere a frontierei Lipnița-Kainardja de la Carvăn, din toamna anului trecut, urmează o serie de dotări și modernizări conforme cu proiectul transfrontalier și cu cerințele europene pentru un astfel de obiectiv.
În acest sens, Guvernul României a aprobat solicitarea Poliției de Frontieră-Garda de Coastă de a trece în proprietatea publică a comunei Lipnița un teren în suprafață de 6.818 mp. Terenul este situat în vecinătatea pichetului de grăniceri și aici se vor realiza mai multe investiții.

Citeşte mai departe ...

Primăria Ovidiu a demarat ample operațiuni de dezinsecție în oraș

Plecând de la recomandarea instituției Prefectului Constanța și a Departamentului pentru Situații de Urgență, primăria orașului Ovidiu a demarat ample operațiuni de dezinsecție în localitate. Totul vine pe fondul confirmării existenței meningoencefalitei cu virus West Nile și confirmarea a 5 cazuri, 1 suspiciune și un deces la nivelul județului Constanța.
Pentru a reduce riscul epidemiologic de îmbolnăvire prin neuroinfectii cu virusul transmis prin înțepătură de țânțar, administrația locală Ovidiu a trecut la dezinsecția cu substanță AQUA K-OTHRINE EW 20, o emulsie recomandată de Organizația Mondială a Sănătății pentru combaterea insectelor zburătoare în mediul urban.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate