Menu

Administrație Locală

Măsuri luate de primăria Cernavodă după ploile torențiale din ultima vreme

Locuitorii orașului Cernavodă s-au confruntat cu două reprize de ploi torențiale ce s-au abătut asupra orașului și regiunii.
„În urma ploilor abundente din noaptea de 26 spre 27 iunie 2018, patru din căminele de canalizare aflate la intersecția strada Nicolae Titulescu cu Mihai Eminescu au fost suprasolicitate din cauza debitului și a presiunii apei, fiind deteriorate în sensul că pereții laterali ai căminelor din beton s-au spart iar apa a produs deteriorarea infrastructurii străzii Nicolae Titulescu și a unei porțiuni din strada Mihai Eminescu ( în dreptul Școlii Nr. 3)”, spun reprezentanții administrației locale.

Citeşte mai departe ...

Cernavodă va avea o „Via Verde”. S-a semnat contractul pentru executarea lucrărilor

Administrația locală a orașului Cernavodă a semnat contractul privind execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții ”VIA VERDE CERNAVODĂ”.
Proiectul presupune „revitalizarea orașului prin refuncționalizarea terenurilor destructurate și crearea de spații verzi pentru petrecerea timpului liber, investiție ce va fi realizată în proporție de 100% din bani de la Bugetul Local”, spun reprezentanții primăriei.

Citeşte mai departe ...

Tradiția continuă la Luncavița. „Sărbătoarea Teilor” ajunge duminică la cea de-a XVIII-a ediție

Duminică, 1 iulie, sunteți așteptați să fiți alături de locuitorii comunei tulcene Luncavița la cea de-a XVIII-a ediție a „Sărbătorii Teilor”. Din programul evenimentului nu lipsesc artiști locali, dar și nume consacrate care vor urca pe scenă pentru a încânta spectatorii.

Citeşte mai departe ...

„Apărarea împotriva inundațiilor a localității Babadag”, un proiect blocat între două ministere

Conceput înainte de anul 1989, continuat în 1992, refăcut în 1996 și abandonat în anul 2002, proiectul „Apărarea împotriva inundațiilor a localității Babadag” este blocat în momentul de față între două ministere, cel al Apelor și Pădurilor și cel al Transporturilor, care are în subordine Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Citeşte mai departe ...

Au început lucrările la infrastructura noului cartier din Zona Sere, în orașul Cernavodă

Primăria orașului Cernavodă a semnat recent contractele privind execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Cartier Zona Sere – Infrastructură”. Terenul aferent obiectivului este în suprafață de 6 hectare și se află în intravilanul orașului, în zona de ieșire spre localitatea Seimeni.

Citeşte mai departe ...

Primăria Saraiu a semnat contractele de finanțare a investițiilor prin PNDL. Peste 18 milioane de lei, pentru modernizarea comunei

Trei proiecte de investiții de pe lista Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, alese în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), vor fi finanțate pentru dezvoltarea comunei constănțene Saraiu.
În acest sens, primarul Dorinela Irimia a semnat contractele cu reprezentanții ministerului, contracte prin care se vor aloca peste 18 milioane de lei.

Citeşte mai departe ...

Primăria Pantelimon investește în viitorul tinerilor din comună. Costel Armășescu: „Trebuie să-i facem să rămână acasă”

Aproape toate primăriile comunelor din Dobrogea se confruntă cu așa numitul fenomen al exodului tinerilor. Aceștia aleg să plece către orașe pentru a studia sau pentru un loc de muncă mai bine plătit.
Administrația comunei constănțene Pantelimon tratează cu seriozitate problema tinerilor, atât a celor care încă frecventează structuri de învățământ, cât și a celor care-și doresc să aibă o familie în localitatea natală.

Citeşte mai departe ...

Imobilele de pe strada Ovidiu din Cernavodă vor fi branșate la o rețea de canalizare nouă

Primăria orașului Cernavodă îi anunță pe locuitorii străzii Ovidiu că de miercuri, 13 iunie, au început lucrările de branșare a imobilelor la rețeaua de canalizare menajeră nouă realizată în urmă cu ceva timp. Lucrările sunt efectuate de angajații companiei RAJA SA.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate