Menu
Ești victima abuzului și bătăii de joc a autorităților? Te invităm la Dezvăluiri LIVE pentru a-ți face cunoscute nemulțumirile. Contactează-ne pe Facebook pentru a programa emisiunea. Vei intra în direct prin telefonul tău cu cameră video, un cont de Skype (gratuit) și o conexiune internet. Emisiunile anterioare le vezi aici: facebook.com/ziarul.dezvaluiri/videos/

Administrație Locală

Primăria Babadag a făcut public stadiul lucrărilor din oraș

Așa cum deja i-a obișnuit pe locuitorii orașului Babadag, primarul Georgian Caraman a postat pe o rețea de socializare starea actuală a lucrărilor pe care administrația locală le desfășoară în localitate. Deoarece zilele acestea creștinii au sărbătorit Învierea Domnului, în Babadag au fost demarate ample lucrări de curățenie de primăvară, prin toaletarea copacilor, amenajarea fântânii arteziene, instalarea unor lumini festive în zona centrală a orașului, ”doar pentru bucuria copiilor și ca o tradiție ce se dorește permanentizată”, precizează primarul.

Citeşte mai departe ...

Primăria Cernavodă, pregătiri pentru proiecte transfrontaliere româno-bulgare!

În vederea restartării parteneriatelor Româno-Bulgare, a relațiilor tradiționale și respectiv pentru realizarea de noi parteneriate între Cernavodă și comunitățile locale asemănătoare din nordul Bulgariei, primăria orașului de la malul Dunării a fost gazda a două întâlniri deosebit de importante.

Citeşte mai departe ...

Campanie umanitară în prag de Paști, la Cumpăna

Ca în fiecare an, înaintea sărbătorii Învierii Domnului, administrația publică locală a comunei Cumpăna vine în sprijinul celor aflați în nevoi. Anul acesta, sub sloganul ”dar din dar se face rai”, Primăria și Consiliul Local Cumpăna, reprezentate de primarul Mariana Gâju, vor ajuta peste 250 de persoane vârstnice cu venituri reduse și persoane cu dizabilități de gradul I (copii și adulți).
Concret, toate aceste persoane vor primi pachete conținând produse alimentare necesare hranei zilnice (ulei, zahăr, făină, orez și cozonac).
În același timp, administrația locală în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădinițele ”Florilor” și ”Sf. Maria”, Liceul Tehnologic ”Nicolae Dumitrescu”, au început o campanie de strângere de fonduri destinate unui număr de 16 familii nevoiașe identificate de asistenții sociali ai primăriei.
Ambele evenimente pornesc din dorința de a aduce un strop de lumină în sufletele celor mai greu încercați din Cumpăna, să le reamintească faptul că comunitatea nu i-a uitat și că le sunt alături în suferința lor.

Citeşte mai departe ...

”Tuzla living” - un proiect pentru toată comunitatea din localitate!

La Centrul pentru Tineret ”Ion Creangă” din Tuzla s-a lansat de curând proiectul ”Tuzla Living”, un proiect ce înseamnă educație, cultură sau cursuri destinate locuitorilor din localitate. Beneficiind de sprijinul Primăriei și al Consiliului Local care a aprobat un buget destinat diferitelor activități, centrul își propune să implementeze proiecte sociale cu mare impact la nivelul comunitar. Aici vorbim chiar și de sănătatea psiho-somatică a oamenilor sau de prevenirea violenței domestice.

Citeşte mai departe ...

Centrul After School din comuna Pantelimon, a primit finanțare europeană!

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat recent o nouă listă de proiecte selectate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR), submăsura 7.2 – infrastructura educațională. Din județul Constanța, singurul proiect ales pentru finanțare este cel depus încă de anul trecut de administrația comunei Pantelimon - înființarea unui Centru Afret School. Valoarea eligibilă a investiției este de 238.586 mii euro.

Citeşte mai departe ...

Stadionul din Hârșova va fi modernizat cu 1,48 milioane de Euro

Unul dintre proiectele de dezvoltare ale orașului Hârșova, ”Modernizare Teren de Sport (Stadion) și Vestiar”, se apropie cu pași repezi de implementarea propriu-zisă. În acest sens, zilele trecute a avut loc semnarea contractului de finanțare, valoarea totală ridicându-se la suma de 1,48 milioane de euro, 85% reprezentând bani europeni.

Citeşte mai departe ...

Locuințe noi pentru 52 de familii din orașul Cernavodă

52 de familii din orașul Cernavodă au din această primăvară o locuință nouă. Spațiile locative sunt situate în strada Salciei din oraș, în fostul cămin de nefamiliști, construcție ce a fost reabilitată, recompartimentată și amenajată ca bloc de locuințe. Clădirea cuprinde un număr de 9 garsoniere și 45 de apartamente.

În cadrul unui eveniment desfășurat la Casa de cultură ”I.D. Chirescu”, beneficiarii locuințelor sociale repartizate de către Consiliul Local Cernavodă, prin HCL nr. 43/2017, au semnat atât contractele de închiriere, cât și contractele pentru furnizarea serviciilor de termoficare și colectare a gunoiului menajer.
După procedura administrativă, noii locatari, împreună cu primarul orașului, Liviu-Cristian Negoiță, viceprimarul orașului Cîrjali Șerif și alți reprezentanți ai administrației publice locale, s-au deplasat la blocul de locuințe, unde, după inaugurare, au intrat în posesia apartamentelor în care se vor putea muta imediat.

 

Citeşte mai departe ...

Consiliul Județean Constanța a votat: Năvodariul va avea Spital!

Consilierii județeni au votat proiectul propus de președintele Horia Țuțuianu care prevede trecerea din domeniul public al Consiliului Județean Constanța (CJC) în domeniul public al orașului Năvodari clădirea fostului spital de pe strada Sănătății.

Citeşte mai departe ...

 Anul acesta se vor finaliza mai multe proiecte în comuna Pantelimon

În ultimii ani, comuna Pantelimon a arătat ca un adevărat șantier, în fiecare sat desfășurându-se ample lucrări de infrastructură. Fie că vorbim despre introducerea de rețele de canalizare sau de apă potabilă, sau de asfaltări și reabilitări de drumuri, Pantelimonul a cunoscut transformări vizibile.
Așa cum ne declara la finalul anului trecut primarul comunei, Vasile Neicu, „în anul 2017 vom finaliza proiectele de introducere a apei și a canalizării în Nistorești și Călugăreni”, lucrări ce sunt realizate în proporție de 95% și care, odată ce timpul o va permite, se vor apropia de sfârșit. În satul Călugăreni se va lucra și la terminarea proiectului stației de pompare a apei și a celei de epurare.

Citeşte mai departe ...

Primăria Sarichioi, planuri pentru 2017

În așteptarea deschiderii unor noi axe de finanțare a proiectelor de dezvoltare rurală, administrația publică locală a comunei tulcene Sarichioi are deja o agendă încărcată cu planuri menite să îmbunătățească viața celor peste 6500 de locuitori. Investițiile noi pe care echipa condusă de primarul Finoghen Vitali-Cristian le are în vedere nu cuprind doar lucrări de infrastructură, ci și investiții în domeniul învățământului sau sănătății.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0788059775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București și distribuit prin chioșcurile Telegraf și Cuget Liber.

Politica de confidențialitate