Menu
Ești victima abuzului și bătăii de joc a autorităților? Te invităm la Dezvăluiri LIVE pentru a-ți face cunoscute nemulțumirile. Contactează-ne pe Facebook pentru a programa emisiunea. Vei intra în direct prin telefonul tău cu cameră video, un cont de Skype (gratuit) și o conexiune internet. Emisiunile anterioare le vezi aici: facebook.com/ziarul.dezvaluiri/videos/

Administrație Locală

Consiliul Județean Constanța a votat: Năvodariul va avea Spital!

Consilierii județeni au votat proiectul propus de președintele Horia Țuțuianu care prevede trecerea din domeniul public al Consiliului Județean Constanța (CJC) în domeniul public al orașului Năvodari clădirea fostului spital de pe strada Sănătății.

Citeşte mai departe ...

 Anul acesta se vor finaliza mai multe proiecte în comuna Pantelimon

În ultimii ani, comuna Pantelimon a arătat ca un adevărat șantier, în fiecare sat desfășurându-se ample lucrări de infrastructură. Fie că vorbim despre introducerea de rețele de canalizare sau de apă potabilă, sau de asfaltări și reabilitări de drumuri, Pantelimonul a cunoscut transformări vizibile.
Așa cum ne declara la finalul anului trecut primarul comunei, Vasile Neicu, „în anul 2017 vom finaliza proiectele de introducere a apei și a canalizării în Nistorești și Călugăreni”, lucrări ce sunt realizate în proporție de 95% și care, odată ce timpul o va permite, se vor apropia de sfârșit. În satul Călugăreni se va lucra și la terminarea proiectului stației de pompare a apei și a celei de epurare.

Citeşte mai departe ...

Primăria Sarichioi, planuri pentru 2017

În așteptarea deschiderii unor noi axe de finanțare a proiectelor de dezvoltare rurală, administrația publică locală a comunei tulcene Sarichioi are deja o agendă încărcată cu planuri menite să îmbunătățească viața celor peste 6500 de locuitori. Investițiile noi pe care echipa condusă de primarul Finoghen Vitali-Cristian le are în vedere nu cuprind doar lucrări de infrastructură, ci și investiții în domeniul învățământului sau sănătății.

Citeşte mai departe ...

Comuna Nalbant, cinci proiecte europene depuse pentru finanțare

Începutul anului 2017 a reprezentat pentru administrația locală a comunei tulcene Nalbant o perioadă în care s-a lucrat la nu mai puțin de cinci proiecte cu finanțare europeană. Acestea vor fi depuse prin Programul Național de Dezvoltare Locală în vederea obținerii finanțării. Sunt proiecte importante pentru dezvoltarea comunei, iar autoritățile speră că ele vor fi acceptate astfel încât viața oamenilor de aici să devină mai bună.

Citeşte mai departe ...

Concursul de cai, o tradiție păstrată cu sfințenie în comuna Mihail Kogălniceanu

În comuna constănțeană Mihail Kogălniceanu tradițiile se păstrează cu sfințenie. Chiar dacă începutul de an a împiedicat desfășurarea concursului de cai din cauza viscolului și a căderilor masive de zăpadă, după aproape o lună (când vremea a intrat în tiparele normale), Consiliul Local și Primăria au organizat mult așteptatul eveniment. În mod normal, concursul de cai și botezul se desfășoară în fiecare an în comuna Mihail Kogălniceanu de sărbătoarea Bobotezei, atunci când apele sfințite se revarsă peste ”toată făptura”.

Citeşte mai departe ...

Modernizarea drumurilor, proiect principal aflat pe agenda Primăriei Dăeni

Agenda administrației publice locale din comuna tulceană Dăeni cuprinde mai multe proiecte ce se vor derula pe parcursul anului 2017. În primul rând vor continua lucrările de reabilitare, extindere și modernizare a Căminului Cultural. Valoarea acestei investiții este de 1,3 milioane de lei (fără TVA), fiind suportată integral de către Compania Națională de Investiții, aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Citeşte mai departe ...

Proiectul construirii unei grădinițe în comuna Ciucurova a primit finanțare europeană

“Numărul mare al copiilor din comună ne-a determinat să realizăm acest proiect. O nouă grădiniță era mai mult decât necesară”, declara cu ceva timp în urmă primarul Marin Șerban. Iar necesitatea acestui proiect a primit undă verde și din partea forurilor europene care vor finanța construcția. Astfel, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, comuna Ciucurova va primi 225.717 euro.

Citeşte mai departe ...

Comuna Tuzla s-a înfrățit cu o comună din republica Moldova

Consiliul Local al comunei Tuzla a hotărât, în ultima ședință ordinară, înfrățirea comunei Tuzla cu comuna Tocuz, raionul Căușeni -Republica Moldova - în scopul promovării intereselor comune ale celor două localități. Totodată, cei 13 consilieri locali au aprobat și Acordul de Cooperare și Înfrățire dintre cele două comune, împuternicindu-l pe primarul Tuzlei, Reșit Taner, să semneze acest act din partea administrației locale.

Citeşte mai departe ...

Comuna Stejaru, decizii importante luate în ședința Consiliului Local

Ultima ședință ordinară a Consiliului Local al comunei tulcene Stejaru a consemnat o serie de decizii luate de aleșii locali, cu impact major în rândul locuitorilor. În primul rând, cei 10 consilieri prezenți (din 11) au aprobat pentru anul școlar 2017/2018 funcționarea rețelei școlare. Astfel, pe lângă Școala Gimnazială Stejaru (unitate cu personalitate juridică) vor funcționa și Grădinița cu Program Normal din localitatea Vasile Alecsandri și Grădinița cu Program Normal din Mina Altân Tepe.

Citeşte mai departe ...

Niculae Dragomir, primar Ostrov: ”continuăm lucrările de asfaltare din comună”!

Pentru anul 2017 administrația publică locală a comunei constănțene Ostrov are o serie de proiecte pe care dorește să le pună în practică, asta în funcție și de deschiderea anumitor axe de finanțare UE, dar și de resursa bugetară proprie. Banii europeni sau guvernamentali sunt bineveniți pentru implementarea proiectelor de dezvoltare a comunității locale, dar în completarea acestora, din ce în ce mai des, aleșii locali utilizează la maxim bugetele locale care pot asigura investiții urgente, dar cu o mai mică răspândire.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0788059775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București și distribuit prin chioșcurile Telegraf și Cuget Liber.

Politica de confidențialitate