Menu
Prev Next

Administrație Locală

Mai multe străzi din Cernavodă au intrat în reabilitare

Prin programul „Lucrări de întreținere parte carosabilă și trotuare pe anul 2018”, primarul orașului Cernavodă, Liviu -Cristian Negoiță, și-a propus înlocuirea covorului asfaltic deteriorat de pe mai multe străzi din oraș. „În aceste zile, după mulți ani, pe strada Medgidiei, sectorul de drum cuprins între Campus și Unitatea 2, pe o suprafață de aproximativ 6.000 mp se efectuează lucrări de întreținere a părții carosabile cu covoare asfaltice scurte.

Citeşte mai departe ...

Primarul orașului Cernavodă a obținut sprijin financiar de la Guvern pentru repararea a două străzi

Strada Răzoarelor și Pictor Grigorescu din orașul Cernavodă au fost grav afectate de căderile de zăpadă din această iarnă. După episoadele de cod portocaliu de vreme rea cele două străzi s-au surpat pur și simplu. „La procesul de evaluare a pagubelor s-a descoperit faptul că asfaltul era turnat direct pe pământ”, spun reprezentanții primăriei.

Citeşte mai departe ...

Grădinița Nr.4 din Cernavodă va fi reabilitată. Primarul orașului a semnat contractul de finanțare

Al treilea contract de finanțare de anul acesta a fost semnat de Liviu-Cristian Negoiță, primarul orașului Cernavodă, cu reprezentanții Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.
Este vorba despre proiectul ”Reabilitare și modernizare Grădinița Nr. 4, str. Tudor Vladimirescu nr.12, în vederea creșterii eficienței energetice”, finanțat de MDRAP cu 753.698 de lei.
„Obiectivul de investiții cuprinde lucrări precum: izolarea termică a pereților exteriori, montare tâmplarie exterioară performantă energetic, termoizolarea planșeului peste ultimul nivel, înlocuirea ușilor de acces în clădire, înlocuirea coloanelor de distribuție inclusiv termoizolarea din subsol, montarea corpurilor de iluminat cu consum redus de energie, inlocuirea corpurilor de încălzire, precum și dotări interioare”, transmit reprezentanții administrației publice locale.
Investiția totală se ridică la suma de 785.602 de lei, diferența dintre finanțarea primită de la MDRAP și valoarea finală fiind suportată din Bugetul Local al orașului Cernavodă

 

Citeşte mai departe ...

Sala de educație fizică școlară din Saraiu, tot mai aproape de realizare

După aproape un an de când Consiliul Local al comunei constănțene Saraiu a aprobat cu unanimitate de voturi predarea unui teren către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, proiectul realizării unei săli de educație fizică a intrat în linie dreaptă.

Citeşte mai departe ...

Locuințe pentru medici, un pas important pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate din Hârșova

Construirea a 16 apartamente pentru specialiștii din sănătate care vor activa în cadrul Spitalului orășenesc Hârșova este un pas important pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate a orașului. Fiind unul dintre punctele aflate pe agenda primarului Viorel Ionescu, atragerea tinerilor medici care să se stabilească în orașul de pe malul drept al Dunării, intră anul acesta în linie dreaptă.

Citeşte mai departe ...

Un nou proiect pentru modernizarea comunei Topalu

Administrația locală a comunei Topalu, coordonată de primarul Valentin Stanciu, are pe agenda de anul acesta realizarea proiectului „Conductă de aducțiune apă potabilă de la Foraj la Rezervorul de înmagazinare a apei”. Lungimea totală a conductei de apă este de aproximativ 1.535 m, între puțul (foraj) P2, situat pe malul Dunării și Gospodăria de apă.

Citeşte mai departe ...

Ziua Femeii, 8 Martie, sărbătorită în comuna Saraiu

Ziua Internațională a Femeii, 8 Martie, va fi un prilej de sărbătoare pentru toate doamnele și domnișoarele din comuna constănțeană Saraiu.
La inițiativa primarului Dorinela Irimia, joi, 8 Martie, începând cu ora 13.00, la căminul Cultural din Saraiu va avea loc un spectacol de muzică populară, etno, petrecere și dance. Pe scenă vor urca artiștii: Carmen Teodorașcu, Alin Nica, Delice, Simona Solomon și Ionuț Sirghe.
Cu această ocazie, administrația publică locală a transmis tuturor femeilor un mesaj de felicitare:
„Joi, 8 Martie 2018, sărbătorim femeia ca simbol frumos al umanității, al liniștii și înțelepciunii. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă călăuzească pașii, iar primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul florilor sale. Omniprezentă în tot ce plămădim, ea FEMEIA, este împreună cu noi, autoarea, forța, culoarea, realitatea și echilibrul vieții, purtând amprenta dăruirii și pasiunii, creatoare a dragostei de adevăr și sentimente.
În preajma Zilei Internaționale a Femeii, Primarul comunei Saraiu Dorinela Irimia împreună cu Consiliul Local Saraiu adresează tuturor femeilor cele mai sincere felicitări și calde urări de bine. LA MULȚI ANI DOAMNELOR ȘI DOMNIȘOARELOR!”

Citeşte mai departe ...

Peste 20 de străzi din comuna Aliman vor fi asfaltate

Administrația locală a comunei constănțene Aliman a depus toate documentele la Agenția pentru Protecția Mediului documentația pentru implementarea proiectului de asfaltare străzi în comună.
Proiectul, în valoare de peste 15 milioane de lei, este finanțat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin PNDL. În total, 21 de străzi din cele 3 localități componente ale comunei vor fi asfaltate.

Citeşte mai departe ...

Primarul Babadagului: „În timp ce eu încerc rezolvarea problemelor, alții vor să determine demiterea mea”

Primarul orașului Babadag, Georgian Caraman, s-a aflat săptămâna trecută la București pentru a semna contractul de finanțare a 16 apartamente ANL destinate serviciilor publice. „Dacă deja suntem aproape de începerea lucrărilor la blocul destinat specialiștilor, avem societatea de construcții care a câștigat licitația, iată că există certitudinea că cel mai târziu până anul viitor va începe construcția și la acest nou bloc, care nu va fi ultimul. Începe să se contureze, în zona centrală, un mic cartier de blocuri care va transforma radical arhitectura orașului”, anunța primarul noua investiție.

Citeşte mai departe ...

Lucrări de modernizare la Spitalul Orășenesc Măcin, pe agenda administrației locale

Spitalul Orășenesc Măcin este centrul regional care deservește majoritatea pacienților cu probleme medicale din zona orașului Măcin pe o rază de 37 de kilometri, respectiv un număr de 14 comune (25 de localități), instituția de sănătate fiind la dispoziția a 44.083 de locuitori.
Administrația publică a orașului are în vedere realizarea unor investiții de reabilitare a subsolului, parterului și etajelor 1-4 ale instituției medicale. De asemenea, vor intra în reabilitare acoperișul, centrala termică, instalația termică, instalația electrică și cea sanitară.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate