Menu
Prev Next
Ești victima abuzului și bătăii de joc a autorităților? Te invităm la Dezvăluiri LIVE pentru a-ți face cunoscute nemulțumirile. Contactează-ne pe Facebook pentru a programa emisiunea. Vei intra în direct prin telefonul tău cu cameră video, un cont de Skype (gratuit) și o conexiune internet. Emisiunile anterioare le vezi aici: facebook.com/ziarul.dezvaluiri/videos/

Administrație Locală

Platformă de depozitare și gestionare a gunoiului de grajd la Luncavița

Dacă în urmă cu o lună, locuitorii comunei tulcene Luncavița erau invitați de către administrația locală la o consultare publică privind oportunitatea depunerii și implementării unui proiect privind construirea unei platforme de depozitare și gestionare a gunoiului de grajd, acum acest proiect este la un pas de concretizare. Zilele acestea, reprezentanții comunei au depus la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor toată documentația necesară accesării de fonduri pentru construirea platformei.

Citeşte mai departe ...

Femeile de afaceri din Valu lui Traian au participat la o conferință tematică la Centrul transfrontalier de afaceri din comună

Sub titulatura "Plănuim succesul împreună", Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM-uri a organizat la sediul Centrului transfrontalier de afaceri, aflat în aceeași clădire cu Piața Agroalimentară din comuna Valu lui Traian, o conferință tematică ce a vizat dezvoltarea de relații de afaceri și colaborare între femeile care dețin sau administrează diferite afaceri în comună.

Citeşte mai departe ...

Mirela Matichescu a câştigat concursul de Administrator public al judeţului Constanţa

Şefa de cabinet a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa Horia Ţuţuianu, Mirela Matichescu, este noul administrator public al județului. Pe data de 19 iunie, Matichescu a trecut examenul, cu 89 de puncte la proba scrisă şi 95 la proba orală, obţinând acest post. Până în prezent, la Consiliul Judeţean Constanţa nu a existat această funcţie.

Citeşte mai departe ...

Cernavodă: Premianți în drum spre vacanță

Emoții, cântec, flori și veselie. În această atmosferă a avut loc festivitatea de sfârșit de an școlar de la Școala Gimnazială Nr.1 din orașul Cernavodă.
Părinți, profesori, bunici, prieteni, cu toții emoționați, au venit să fie alături de elevii ce au fost premiați pentru munca depusă în acest an școlar, dar și pentru rezultatele obținute la olimpiade. Cu gândul la vacanță, emoționați și fericiți, elevii și-au etalat victorioși diplomele de merit în curtea școlii.

Citeşte mai departe ...

Căminul Cultural din Ciucurova va fi reabilitat cu bani europeni

Nu mai puțin de 1,4 milioane de lei vor fi investiți în reabilitarea și dotarea la standarde moderne a Căminului Cultural din localitatea tulceană Ciucurova. Finanțarea va fi asigurată de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, submăsura 7.6 - Investiții asociate cu protejarea patrimoniului cultural. Recent, proiectul de reabilitare a căminului depus de către administrația locală din Ciucurova a fost selectat în vederea implementării.

Citeşte mai departe ...

Puiu Spiru, compozitorul melodiei „La Chilia-n port”, a revenit acasă, la Luncavița

Anul acesta se împlinesc șapte ani de când Puiu Spiru, pe numele lui adevărat Traian, a trecut la cele veșnice, fiind înmormântat în cimitirul ”Sf. Lazăr” din Galați. Așa cum au promis, autoritățile locale ale comunei Luncavița (locul nașterii lui Puiu Spiru) l-au readus acasă, finalizând procedurile legale pentru deshumarea din Galați și reînhumarea la Luncavița. Își va dormi somnul veșnic în pădurea de tei a Luncaviței, acolo unde rapsodul și-a dorit mereu, într-un loc special amenajat, în cadrul celei de-al patrulea an consecutiv al programului „Întoarcerea la izvoare”, numit „Fântâna lui Lăcustă”.

Citeşte mai departe ...

Prima ediție a Campionatului Național de AquaBike - Cucerește cetatea Enisala!

Timp de două zile (9 și 10 iunie), circa 120 de tineri s-au întrecut la ciclism și înot în prima ediție a Campionatului Național de AquaBike. Sub sloganul ”Cucerește Cetatea Enisala”, competiția s-a adresat cadeților (14-16 ani), juniorilor (17-19 ani), seniori open și amatorilor cu vârsta de peste 20 de ani.
Startul s-a dat din două locații diferite, Jurilovca și Sarichioi, iar punctul final al campionatului a fost Cetatea Enisala. Sportivii au avut de parcurs mai multe probe individuale sau de echipă.

Citeşte mai departe ...

Modernizarea școlilor și grădinițelor, în atenția administrației comunei Pantelimon

Anul 2017 este un an în care locuitorii comunei constănțene Pantelimon se vor bucura de finalizarea unor ample proiecte de infrastructură. Totodată, reprezentanții administrației locale au agenda plină de noi proiecte depuse spre finanțare la instituțiile centrale cu atribuții în domeniu.
Un astfel de proiect care așteaptă să fie declarat eligibil privește modernizarea instituțiilor de învățământ din Pantelimon. ”Avem depuse la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice mai multe proiecte de extindere și modernizare grădinițe și școli. Avem în vedere dotarea cu grupuri sanitare interioare a grădiniței și școlii din Pantelimonul de Jos și din satul Runcu, iar în localitatea Nistorești vrem să dotăm cu grup sanitar grădinița,” a declarat viceprimarul comunei, Gheorghe Martinescu.

Citeşte mai departe ...

Pregătirile pentru Festivalul Dakini au intrat în linie dreaptă. 20.000 de oameni, așteptați la Tuzla

Peste 100 de artiști, 3 scene, 15 ha de plajă sălbatică, 20.000 de oameni și multă distracție sunt ingredientele cu care Festivalul Dakini se înscrie în circuitul evenimentelor de anvergură internațională. Timp de 4 zile (29 iunie – 2 iulie), comuna constănțeană Tuzla va fi polul muzicii de calitate, a spiritului liber și a aventurii deoarece aici se vor întâlni muzica chill, psy-trance și micro-house, dansul, peste 100 DJ, speakeri și artiști celebri, workshop-uri și cel mai mare „yoga village” din această zonă a Europei.

Citeşte mai departe ...

Orașul Babadag, în plin proces de modernizare

Devenind deja o tradiție în domeniul comunicării cu cetățenii orașului Babadag, Georgian Caraman –edilul localității – aduce lunar la cunoștința locuitorilor diferitele stadii în care se află proiectele de modernizare a urbei. Și nu sunt puține deloc lucrările ce se află în derulare, fie că vorbim de finalizarea unor blocuri de locuințe, pietruirea de străzi sau modernizarea centrului civic.
La blocurile ANL s-au continuat lucrările, în acest sens clădirea care va adăposti centrala termică a fost terminată. Totodată, în ultima ședință a Consiliului Local au fost votate componența comisiei de evaluare a dosarelor, documentele necesare completării dosarelor și criteriile de calcul al punctajelor în vederea închirierii apartamentelor construite prin ANL. Aceste documente se vor primi la secretariatul primăriei acolo de unde cei interesați pot obține și informații suplimentare.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0788059775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București și distribuit prin chioșcurile Telegraf și Cuget Liber.

Politica de confidențialitate