Menu

Litoralul vă așteaptă cu “Caruselul COOLtural”, “Parada Personajelor de Poveste” și spectacole de Circ

În plin sezon estival, litoralul românesc își așteaptă turiștii cu o ofertă variată de petrecere a timpului liber. Fie că vrei să dai o fugă pentru un weekend, fie că alegi un sejur de câteva zile, cu siguranță vacanța la Mare te va surprinde plăcut și vei avea multe locuri de vizitat și evenimente pentru toate gusturile care te așteaptă, zi sau noapte.

Până pe 4 august, Asociația Litoral – Delta Dunării organizează, în fiecare joi, în stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță, “Parada Personajelor de Poveste”, cu mascote ale celor mai îndrăgite personaje din desene animate sau povești , cu jongleurii și clownii Circului Globus și cu echipele FreeWheel, care va invită la un test drive pe hooverboards (plăcile electrice de scooter).
Astfel, în fiecare zi de joi, în Satul de Vacanță Mamaia, începând cu ora 18:00, la “Aventura in Lumea Povestilor” vor fi organizate concursuri, momente artistice, concerte, iar în Stațiunea Mamaia, de la ora 19:00 “Parada Personajelor de Poveste”. Mascotele din desenele animate vor porni într-o paradă pe traseul Piațeta Cazino – Piațeta Perla – Satul de Vacanță.
Pentru a evita aglomerația, turiștii au la dispoziție autobuzele supraetajate RATC sau pot alege să traverseze stațiunea Mamaia, până la Piațeta Cazino, cu telegondola, urmând a se bucura și de priveliștea stațiunii de la înălțime.
Dacă sunteți la mare în familie, cu cei mici, nu ratați o experiență la circ, unde veți avea parte de spectacole impresionante de la care nu vor lipsi dresajul de animale, acrobații la înălțime și jonglerii. Aveți posibilitatea să alegeți Circul Globus, care va așteaptă la Pavilionul Expozițional Constanța sau Circul Americano, vis-à-vis de parcarea hotelului Rex din Mamaia.
Nici iubitorii de cultură nu au fost uitați, un nou concept de evenimente va debuta weekendul acesta, în Piațeta Cazino Mamaia. Este vorba de “Caruselul COOLtural”, alături de Horațiu Mălăele și Ion Caramitru, care vor povesti “Cate-n luna și în stele”, dar și o serie de concerte alături de Vama Veche, Ștefan Bănică, Gașca Zurli și Trupa Marfar.
Accesul la evenimente este liber.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate