Menu

Interviu

Nicolaie Mocanu, primarul comunei Greci: Vom construi un parc de aventură şi o pistă de biciclete la poalele Munţilor Măcin

Situată la 16 kilometri de orașul Măcin, localitatea Greci se întinde la poalele celor mai vechi munți din România, oferind turiștilor peisaje și locuri de neuitat. Deşi prezintă elemente de unicitate, Parcul Naţional Muncii Măcinului nu atrage un număr mai mare de turişti din cauza lipsei infrastructurii în domeniu.

Citeşte mai departe ...

Senatorul Vergil Chițac: „Românii din străinătate trebuie ascultați nu bătuți și gazați!”

Evenimentele petrecute în seara de 10 august în Piața victoriei din București au stârnit multe discuții și luări de poziție oficiale. Presa mondială a taxat intervenția jandarmilor împotriva zecilor de mii de manifestanți, majoritatea români care trăiesc în străinătate. Senatorul Vergil Chițac, militar de carieră, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, a acordat un interviu publicației „Dezvăluiri” pe tema mitingului din seara de vineri, 10 august.

Citeşte mai departe ...

Cum pot fi educați rromii (din Babadag)? „Polițiștii mi-au spus să renunț, că nu am nicio șansă”

Ce faci dacă ești suedez, ai trăit dintotdeauna liniștit în orașul tău, fără îți încui casa și mașina și, dintr-o dată, te trezești pe străzi cu 800 de rromi care cerșesc, fură și pretind ajutoare sociale? După ce îți revii din uluire, te urci în avion și mergi acasă la acești rromi, în cazul nostru la Babadag, să vezi ce i-a determinat să plece și să încerci să îi faci să se întoarcă.

Citeşte mai departe ...

Despre lupta politică, stânga și dreapta, trădări și majorități parlamentare, cu deputatul Mircea Banias, unul dintre fondatorii Pro România

Am stat de vorbă cu depututl constănțean Mircea Banias, unul dintre fondatorii partidului Pro România, aflat pe val în acest moment, după cooptarea lui Victor Ponta și a mai multor parlamentari PSD. Aceste mișcări de trupe au atras atenția opinia publice, pentru că unii au sperat ca prin acest exod PSD-ALDE să piardă majoritate parlamentară. Mircea Banias ne-a vorbit în acest interviu despre un partid care vrea să rupă barierele între stânga și dreapta, care vrea să fie pro și nu contra, o formațiune care privește spre fosta construcție USL, ca spre un model ce a adus României stabilitate și creștere economică.

Citeşte mai departe ...

Despre Rotary, Masonerie şi implicarea în comunitate, cu fostul Guvernator al Districtului 2241, Petre Diculescu

Este Rotary o organizaţie masonică? Cu se ocupă, cine o finanţează şi cine poate să facă parte din ea? Rotary este o organizaţie secretă, cu ritualuri? Ce cred liderii acestei structuri despre felul în care este privită din exterior? Care este structura de organizare şi cum a ajuns Rotary în România şi Republica Moldova? Cum priveşte Biserica Ortodoxă cluburile Rotary?
Am avut o discuţie pe aceste teme cu Petre Diculescu, membru fondator și primul președinte al Rotary Cetatea Tomis Constanţa, fost Guvernator al Districtului 2241, care cuprinde România şi Republica Moldova.
Petre Diculescu este medic, proprietar al Clinicii Doctor 3 D, specializată în medicină maritimă.

Citeşte mai departe ...

Despre controale, litoral, sutiene tăiate, politică și amenințări cu moartea, cu Corado Cattani de la OPC Constanța

  • De când a venit șef la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța a început să îi “bubuie” (expresia îi aparține) pe comercianții care nu respectă legea 
  • A primit amenințări cu moartea și spune că se apără cu un pistol cu apă... sfințită 
  • Aflat la hotelul unuia dintre cei verificați, Primul Ministru i-a arătat pisica, dar nu a avut curaj să îl schimbe 
  • Senatorul de Constanța Nicolae Moga l-a avertizat să aibă grijă să nu sfârșească precum procurorul antimafie Corado Cattani, din filmul Caractația
Citeşte mai departe ...

Cum au fost îngropați sub asfalt banii la RAJDP Constanța și ce e de făcut pe viitor. Interviu cu directorul Lucian Lungoci

Am discutat cu Lucian Lungoci, directorul Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri (RAJDP) Constanța despre situația financiară a regiei, la scurt timp după ce creditorii au acceptat planul de reorganizare. Lungoci ne-a explicat cum a ajuns RAJDP să acumuleze, sub fosta conducere, datorii de 60 milioane lei și care este planul său de redresare. Directorul ne-a vorbit și despre starea drumurilor și programul de refacere al acestora, pe patru ani.

Citeşte mai departe ...

Horia Teodorescu, președintele CJ Tulcea: ”Sperăm ca prin investițiile ITI, Delta Dunării să devină cea mai importantă destinație turistică a României!”

Promovarea și dezvoltarea potențialului turistic de neegalat al Deltei Dunării, dar și implementarea unor măsuri de modernizare a vieții celor care locuiesc în acest areal, sunt doar câteva dintre măsurile cuprinse în Strategia de Dezvoltare Durabilă a Deltei Dunării. Nu mai puțin de 1,11 miliarde de euro vor fi investite prin intermediul ITI – Investiții Teritoriale Integrate în localitățile vizate de acest proiect. Unul dintre cei mai înflăcărați susținători ai Strategiei este președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, care ne-a explicat importanța și impactul pe care-l va avea implementarea proiectului pentru județul pe care-l conduce.

Citeşte mai departe ...

Care sunt problemele satului românesc, în viziunea noului președinte al ACoR Tulcea, Eugen Ion

Pe 27 mai, Filiala Tulcea a Asociaţiei Comunelor din România (ACoR) și-a ales o nouă conducere, în cadrul unei întâlniri ce a avut loc la Consiliul Județean. Lucrările au fost prezidate de primarul Emil Drăghici, președinte naţional al AcoR, iar votul a generat următoarele rezultate: Eugen Ion (primarul de Jurilovca) – Președinte, Alexe Anastase (Mihail Kogălniceanu) – prim-vicepreşedinte, Mugur Marşavela (Baia) şi Nicolaie Gioga (Stejaru) –vicepreşedinţi, Marian Naiman (Frecăţei) – secretar general, iar Costică Deacu (Jijila), Tănase Răducan (Mihai Bravu), Ion Dănilă (Nufăru), Eugen Matei (Peceneaga), Ivan Ignat (Slava Cercheză) şi Stelian Bălan (Turcoaia) – membri.
Am stat de vorbă cu noul președinte al AcoR Tulcea despre cele mai importante probleme ale satului românesc și viziunea sa pentru rezolvarea lor.

Citeşte mai departe ...

Ștefan Ilie, președinte PNL Tulcea: ”Bătălia politică înseamnă muncă eficientă în folosul cetățenilor!”

La finalul lunii aprilie, liberalii tulceni și-au ales o nouă echipă de conducere. Astfel, cu majoritate largă de voturi, primarul comunei Luncavița, Ștefan Ilie, a fost desemnat ca președinte al filialei județene a PNL Tulcea, pentru o perioadă de patru ani. Alături de el, în echipa pe care o va coordona, se regăsesc ca prim-vicepreședinți: George Șișcu (deputat) și Nicolae Topoleanu (primarul orașului Măcin). Vasile Gudu (deputat), Alexandru-Ionuț Vilcov, George Șinghi, Iordan Alexe, Gheorghe Țilincă, Filip Ivanov, Vitali Cristian Finoghen și Georgian Caraman au fost desemnați ca vicepreședinți ai filialei județene.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate