Menu

Drept la replică

Subsemnata, Mariana Ştefănescu, având în vedere afirmațiile nereale şi calomnioase din cuprinsul articolului intitulat “Mariana Ștefănescu, actuala directoare de la Liceul Virgil Madgearu, inaptă să conducă?”, vă solicit să publicați următorul drept la replică.

Articolul anterior precizat cuprinde afirmații nereale cu privire la dinamica accidentului de circulație din data de 06.05.2009, atât în ceea ce priveşte locul impactului cât şi în ceea ce priveşte normele de circulație încălcate. Este realmente o tragedie faptul că în urma acestui accident a decedat o persoană şi mi-am exprimat dorința de a fi alături de familia acesteia şi de a o sprijini atât material cât şi sufleteşte.

Este neadevărată afirmația din cuprinsul articolului în sensul că aş deține permis de conducere de mai puțin de un an de zile, fiind posesoare a permisului din anul 1996. De asemenea, este neadevărată afirmația că aş fi apăsat accelerația în loc să apăs frâna.

În ceea ce priveşte modalitatea de desfăşurare a anchetei penale, aceasta îşi urmează cursul normal, urmând a fi administrate toate probele pentru stabilirea adevărului şi a persoanei vinovate de producerea accidentului (martori, înscrisuri, expertiză tehnică auto). La acest moment nu a fost stabilită vinovăția persoanelor implicate în accidentul de circulație, până la pronunțarea unei hotărâri judecătoreşti definitive fiind în vigoare prezumția de nevinovăție. În prezent dosarul se află în cercetări la Serviciul Poliției Rutiere, nefiind depus niciun act medical sau medico-legal privind starea de sănătate a subsemnatei sau privind lipsa discernământului ori pierderea controlului asupra reacțiilor. Această afirmație este evident neadevărată şi calomniatoare şi face parte din arsenalul folosit pentru denigrarea subsemnatei.

Pentru o mai bună informare, care ar trebui să fie totuşi obligatorie înainte de redactarea şi publicarea unui articol, vă rog să studiați dosarul şi veți observa că cele relatate în materialul intitulat “Mariana Ștefănescu, actuala directoare de la Liceul Virgil Madgearu, inaptă să conducă?” nu corespund adevărului, ci doar intereselor oculte ale unui număr de căteva persoane care încearcă denigrarea subsemnatei.

Mariana Ştefănescu

Ultima modificareDuminică, 27 Octombrie 2013 22:37

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate