Menu

Căminul Cultural din Luncavița a fost reabilitat

Administrația publică locală a comunei tulcene Luncavița a finalizat lucrările la proiectul „Reabilitare, modernizare și dotare - Așezământ Cultural”. Compania Națională de Investiții (CNI) este autoritatea publică ce a susținut integral costul acestui proiect deosebit de important pentru comunitatea din Luncavița, aici fiind locul unde se vor desfășura toate activitățile socio-educative din comună.

”În ultimii ani, Luncavița s-a remarcat la nivel național și de foarte multe ori internațional, prin susținerea culturii, tradiției, protecției mediului, activităților antreprenoriale pentru diverse categorii sociale și în multe alte preocupări publice. Reabilitarea, modernizarea și dotarea Căminului Cultural s-a impus ca un proiect prioritar”, declară primarul comunei, Ștefan Ilie.
Valoarea totală a proiectului este de 1.029.146 lei, fiind finanțat în totalitate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții.
Conform datelor tehnice ale investiției, la Căminul Cultural s-au realizat lucrări de consolidare a fundațiilor prin subzidiri și cămășuirea soclurilor, soclu din polistiren extrudat rezistent la umiditate, izolarea termică a pereților exteriori cu polistiren expandat, refacerea trotuarelor, tencuială decorativă, înlocuirea corpurilor de iluminat, instalații de ventilație, reabilitarea termica, izolarea fonică a sălii de spectacole, echipamente de sonorizare și lumini, videoproiector și ecran de proiecție, 300 de scaune etc. 
Inaugurarea Căminului Cultural s-a realizat în prezența oficialităților locale și a locuitorilor comunei, momentul fiind sărbătorit și de elevii Luncaviței care au pregătit un spectacol artistic. În fața publicului, au urcat pe scenă copii din Ansamblul Folcloric ”Ghiocel de la Luncavița”, Grupul Vocal – Instrumental ”Andantino din Luncavița”, și Formația de Dans Sportiv ”Ministar”.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate