Menu
Ești victima abuzului și bătăii de joc a autorităților? Te invităm la Dezvăluiri LIVE pentru a-ți face cunoscute nemulțumirile. Contactează-ne pe Facebook pentru a programa emisiunea. Vei intra în direct prin telefonul tău cu cameră video, un cont de Skype (gratuit) și o conexiune internet. Emisiunile anterioare le vezi aici: facebook.com/ziarul.dezvaluiri/videos/

Anunțuri

Primăria Nalbant- ANUNȚ concurs ocupare post de funcționar public

Primăria Comunei Nalbant cu sediul în: loc. Nalbant, jud. Tulcea în baza HG 188/1999, organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante pe perioada nedeterminată pentru funcțiile publice:
Denumirea postului:
1.Inspector, clasa I, grad profesional debutant in cadrul Compartimentului Fonduri Europene – 1 post
Condiţii specifice de participare la concurs:
-nivelul studiilor: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă
- cunostinte operare calculator , nivel mediu- operare PC, Windows, Microsoft(Word,Powerpoint, Excel), dovedite cu documente(atestat, certificate, etc.) eliberate de unitati specializate;
2. Inspector,clasa I,grad profesional debutant in cadrul Compartimentului Urbanism – 1 post
Condiţii specifice de participare la concurs:
-nivelul studiilor: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă
- cunostinte operare calculator , nivel mediu- operare PC, Windows, Microsoft(Word,Powerpoint, Excel), dovedite cu documente(atestat, certificate, etc.) eliberate de unitati specializate;
3.Referent , clasa III, grad profesional debutant in cadrul Compartimentului SVSU – 1 post
Condiţii specifice de participare la concurs:
-nivelul studiilor: Studii medii absolvite la zi cu diploma de bacalaureat
- curs de formare, evaluare şi certificare a competenţelor profesionale pentru ocupaţii specifice domeniului situatiilor de urgenta.
- cunostinte operare calculator , nivel mediu- operare PC, Windows, Microsoft(Word,Powerpoint, Excel), dovedite cu documente(atestat, certificate, etc.) eliberate de unitati specializate

Data, ora şi locul de desfăşurare a concursului:
Proba scrisă:- data de 19.04.2017, ora 10, la sediul Primariei Comunei Nalbant
Interviu:- data de 21.04.2017, ora 10, la sediul Primariei Comunei Nalbant
Dosarele de inscriere se depun la sediul institutiei in termen de 20 de zile de la data publicarii anuntului in Monitorul Oficial.
Date contact: tel. 0240548503, email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Citeşte mai departe ...

Primăria Nalbant- ANUNȚ PRIVIND ORGANIZAREA CONCURSULUI PENTRU OCUPAREA DE POSTURI CONTRACTUALE

Primăria Comunei Nalbant cu sediul în: loc.Nalbant, str. Slt. Rițcu Marian, nr.14, jud. Tulcea organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale aprobat prin H.G. nr. 286/2011, modificat şi completat de H.G. nr. 1027/2014.
Denumirea postului- Sef-serviciu in cadrul Serviciului de Alimentare cu Apa Nalbant - post vacant contractual pe perioadă nedeterminată.
Condiţii specifice de participare la concurs:
- nivelul studiilor: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă

Citeşte mai departe ...

RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

În urma atenționărilor meteorologice de Cod Portocaliu și Galben de vânt puternic, viscol și ninsoare, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă în perioada 5 ianuarie 2017, ora 22:00 – 07 ianuarie 2017, ora 12:00. Pentru intervenția rapidă, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare, ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă atât în municipiul Constanța, cât și în județ. Asigurăm toţi abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei. Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.

Citeşte mai departe ...

Avarie RAJA în Eforie Sud

Pentru remedierea unei avarii survenita la conducta de alimentare cu apa cu diametrul de 300mm, de pe strada Progresului, din localitatea Eforie Sud, SC RAJA SA a fost nevoita sa intrerupa alimentarea cu apa astazi, 05 ianuarie 2017, in intervalul orar 08,30 -14,00.
Sunt afectati consumatorii din zona de Sud a localității Eforie Sud.

Citeşte mai departe ...

Avarie RAJA în zona Piața Chiliei - municipiul Constanța

Pentru remedierea unei avarii survenite la una din conductele de alimentare cu apa, din municipiul Constanta, in zona Piata Chiliei - pe strada Aviator Craiu, cu diametrul de 200 mm, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 31 decembrie 2016, in intervalul 09,00 - 12,30. Sunt afectati consumatorii din perimetrul delimitat de b-dul Mamaia - Soveja - Chiliei - Panait Cerna - Ion Andreescu - Petru Vulcan - b-dul Mamaia. Initial, s-a incercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, dar in urma decopertarii conductei, s-a constatat necesitatea inlocuirii unui segment cu o lungime de aproximativ 4 metri, ceea ce a dus la sistarea furnizarii apei potabile.

Citeşte mai departe ...

Revenire avarie RAJA în zona Centrală

In jurul orei 11,50 echipele de interventie au reusit remedierea avariei la conducta de 300 mm. Imediat, s-au facut manevrele de vane necesare si s-a reluat furnizarea apei potabile pe conducta principala. Toti abonatii din zonele Centrala si Peninsulara vor avea apa la robinete la presiuni normale in jurul orei 12,30.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0788059775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București și distribuit prin chioșcurile Telegraf și Cuget Liber.

Politica de confidențialitate