Menu
Prev Next
Ești victima abuzului și bătăii de joc a autorităților? Te invităm la Dezvăluiri LIVE pentru a-ți face cunoscute nemulțumirile. Contactează-ne pe Facebook pentru a programa emisiunea. Vei intra în direct prin telefonul tău cu cameră video, un cont de Skype (gratuit) și o conexiune internet. Emisiunile anterioare le vezi aici: facebook.com/ziarul.dezvaluiri/videos/

Anunțuri

Informare publica RAJA- oprire apă în localitățile Arsa și general Scărișoreanu

Pentru remedierea unei avarii la conducta principala de alimentare cu apa din satul Arsa - comuna Albesti, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astazi, 18 august 2017, în intervalul 10,00 - 14,30. Sunt afectați toti consumatorii din localitatea Arsa.
Tot astazi, pentru remedierea avariei la conducta de alimentare cu apa ce pleaca de la statia de pompare si tratare, se opreste furnizarea apei potabile in localitatea General Scarisoreanu in intervalul orar 10,30 - 15,00.

Citeşte mai departe ...

RAJA-Comandament ploi - situație 08,30

Pana la ora 08,30, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 39 reclamatii venite din municipiul Constanta, Medgidia, Eforie Nord, Cernavoda, Mihail Kogalniceanu, Cumpana, Ovidiu si Agigea. Cele mai multe sesizari - 15 au venit din municipiul Constanta din zonele: statiunea Mamaia - zona Butoaie; Cartier Coiciu - strazile Steagului si Randunelelor; zona Piata Ovidiu - strada Regina Elisabeta; zona Tomis III - Aleea Cameliei; zona Centrala - strazile Ion Voda, Luntrei, Maramures si zona Faleza Nord - strazile Ion Murgescu si Vasile Craiu.
Un numar de 9 reclamatii au fost inregistrate pe raza municipiului Medgidia - strazile Dumitru Chicos, Independentei, Republicii, Poporului si Vasile Lupu. In Eforie Nord, cele 8 sesizari au vizat sistemul de canalizare stradal din zona Steaua de Mare si strazile Plantelor, Tudor Vladimirescu, Marii, 23 August si George Cosbuc, iar cele 4 din Cernavoda au venit pentru strazile Canalului, Dacia, Calugareni si Anghel Saligny.
Cate o sesizare s-a inregistrat si la nivelul localitatilor Ovidiu - Soseaua Natinala, Cumpana - strada Canalulu si Agigea - strada Emil Racovita.
Echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari, iar la ora actuala toate sunt in curs de rezolvare. Totodata, pentru a putea raspunde cu promptitudine, echipele de interventie SC RAJA SA vor asigura permanenta in toata aceasta perioada.

Citeşte mai departe ...

Informare publică RAJA - situație ploi ora 07,00

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului Constanta, dar si in restul localitatilor de la nivelul judetului vizate de ploitorentiale, au fost pregatite sa intervina 39 echipe de intervenţie dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere - 18 in municipiul Constanta si 21 în restul judetului.
Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 10 reclamatii venite din municipiul Constanta, Eforie Nord, Cernavoda, Mihail Kogalniceanu si Agigea. Pentru Constanta s-au primit reclamatii din zonele: Cartier Coiciu - strada Steagului, zona Piata Ovidiu - strada Regina Elisabeta si zona Tomis III - Aleea Cameliei - zona Tomis III. Pentru orasul Cernnavoda reclamatiile au vizat sistemul de canalizare stradal de pe strazile Anghel Saligny si Canalului, iar din Eforie Nord - strazile Marii si George Cosbuc.
Echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari, iar la ora actuala toate sunt in curs de rezolvare. Totodata, pentru a putea raspunde cu promptitudine, echipele de interventie SC RAJA SA vor asigura permanenta in toata aceasta perioada.

Citeşte mai departe ...

RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben de vânt puternic cu aspect de
vijelie și ploi, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot
apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a activat
Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă în perioada 27 iulie 2017, ora 12:00 – 28
iulie 2017, ora 12:00. Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul
comandamentului au fost constituite 18 echipe de intervenţie la nivelul municipiului
Constanța, respectiv 21 pentru restul județului, dotate cu toate utilajele necesare, ce vor
asigura permanenţa în toată această perioadă.
Asigurăm toţi abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenție vor depune toate
eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii
optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă
și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa
energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii,
rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este
necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute
în furnizarea energiei.

Citeşte mai departe ...

Informare publică RAJA - avarie la Medgidia

Pentru remedierea unei avarii survenite astazi, 27 iulie 2017, pe conducta principala de alimentare cu apa de la intersectia străzilor Lupeni si Rahovei, din orasul Medgidia, SC RAJA SA Constanta este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile in intervalul orar 11,00-17,00. Sunt afectati abonatii din zona Berarie.

Citeşte mai departe ...

Informare publică RAJA- trafic îngreunat str. Decebal

Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi, 27 iulie 2017, la conducta de alimentare cu apă de pe strada Decebal, din municipiul Constanța, RAJA Constanța este nevoită să blocheze circulația, între orele 9,30-13,30, pe artera respectivă, pe segmentul cuprins între străzile Mircea cel Bătrân și Walter Mărăcineanu.
Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Citeşte mai departe ...

Informare publică RAJA - revenire avarie b-dul Aurel Vlaicu

Pentru remedierea avariei de pe tronsonul cu diametrul de 400 mm, de pe b-dul Aurel Vlaicu - zona intersectiei cu str. Baba Novac, echipele de interventie au incercat executarea lucrarilor de reparatii cu conducta sub presiune, dar din cauza debitului mare de apa a fost necesara oprirea furnizarii de apa pe magistrala de 1.000 mm, ce alimenteaza conducta de 400 mm. In acest conditii au ramas fara apa abonatii din cartierele: Inel I, Inel II, Casa de Cultura, Coiciu, Anadalchioi si Baba Novac, iar consumatorii din cartierul Compozitorilor au apa cu presiuni scazute. Avand in vedere lungimea retelei, dar si diametrul mare al conductei magistrale ce trebuie golita pentru efectuarea lucrarilor de reparatii, abonatii afectati vor fi lipsiti de apa potabila pana in jurul orei 17,00.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0788059775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București și distribuit prin chioșcurile Telegraf și Cuget Liber.

Politica de confidențialitate