Menu

VIDEO: Șeful OPC Constanța acuză DUGHENIZAREA turismului de pe litoral Recomandat

Încă ne mai întrebăm de ce românii stau la cozi în vamă ca să ajungă pe litoralul bulgăresc? Pentru că stațiunile noastre arată ca în filmul de mai jos: un amestec sordid de dughene din carton presat și placaj, înghesuite una în alta, în care se gătește în condiții de multe ori insalubre, prăvălii cu marfă chinezească cumpărată la preț de nimic din bazarul Europa și revândută la prețuri uriașe, construcții noi la care încă se lucrează deși sezonul estival a început, gălăgie și mizerie.

Imaginile, filmate la Eforie Nord, au fost postate pe contul de Facebook de către șeful CJPC (OPC) Constanța, Horia Constatinescu, care acuză dughenizarea litoralului românesc. Constatinescu îi sfătuiește, în mod ironic, pe turiști să nu filmeze și să nu fotografieze, ca să nu strice imaginea turismului românesc. Asta pentru că de mai multe ori șeful CJPC Constanța a fost acuzat că prin controalele pe care le face la unități de cazare și alimentație publică ar strica imaginea turismului de pe litoralul românesc.

Eforie Nord! Rog turiștii prezenți să nu filmeze și să nu facă poze! Nu trebuie să afle vecinii lor că așa îi așteaptă una dintre stațiunile cele mai reputate de pe litoral!
Nu numai că aici dugheană are titlul de « spațiu comercial », dar se și înmulțește rapid! Puțini din cei controlați anul trecut își doresc o schimbare, restul speră să nu ajungem!
Mă întreb retoric: după ce a autorizat construirea lor, primarul le va și autoriza și funcționarea?! Dacă eu distrug litoralul, atunci cei responsabili cu ASPECTUL, sigur îl construiesc!

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate