Menu

Spectacol pe scena Sălii Polivalente din Tulcea, cu ocazia Zilei Naționale a României

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și vicepreședintele George Luchici au participat vineri, 1 decembrie, alături de primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea și prefectul Lucian Furdui la un spectacol dedicat Zilei Naționale a României.

Pe scena Sălii Polivalente din Tulcea au evoluat: Mioara Velicu, Steliana Sima, Gelu Voicu, Laura Lavric, Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei“, Ansamblul Folcloric „Dorulețul“, Grupul Coral „Magia Deltei“.

 

„În această zi de mare sărbătoare pentru noi, ne cuprinde o emoție deosebită în amintirea celor care, de-a lungul anilor, au înfruntat greutățile vremurilor pentru a aduce toți românii între aceleași granițe, a celor care au reușit să pună bazele statului național, unitar, independent, suveran, modern de astăzi“, a transmis președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Pe data de 1 decembrie 2017 se împlinesc  99 de ani de la momentul Marii Uniri: este Ziua Națională a României, care marchează unirea României cu Transilvania.

Sărbătorită începând cu anul 1990, atunci când a devenit sărbătoare națională, 1 Decembrie amintește de evenimentul principal din istoria devenirii României de astăzi – momentul la care Marea Adunare de la Alba Iulia votează unirea Transilvaniei cu România, cerându-se un singur stat naţional.

Evenimentul a fost oferit de Consiliul Județean Tulcea, Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei“ și Primăria Municipiului Tulcea.

 

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate