Menu

„Tribut pentru Colectiv” - Concert folk și rock organizat de Centrul pentru Tineret din Tuzla

Centrul Pentru Tineret „Ion Creangă” din localitatea Tuzla, vă așteaptă marți, 31 octombrie, începând cu ora 18.00, la evenimentul „Tribut pentru Colectiv”.
„Această manifestare cultural-artistică, este un omagiu adus în memoria victimelor de la Colectiv, dar și o închinare dedicată vieții. De ce un eveniment marți, în ultima zi a lunii? Ca să fie mai ușor de memorat că, la Centrul Pentru Tineret păstram tradiția, că suntem fără Haloween și exact peste o lună sărbătorim „Tradiții, strigoi și usturoi” în seara de Sfântul Andrei”, spun organizatorii.

Pe scena centrului, vor urca membrii Asociației Stratonis, Vali Petcu (Cenaclul Stratonis) și Costin Podgoreanu, Dorian Pârvu, Vali Vătuiu, Marius Chirilă, Tibi Duțu (Stratonis Rock ). Invitați speciali cu această ocazie sunt membrii Asociației Comunitatea Rock '89 din Constanța.
De asemenea, organizatorii vor strânge donații din partea publicului care dorește să facă acest lucru, urmând ca suma de bani să fie virată în contul Asociației Colectiv pentru ajutorarea victimelor care au căzut pradă flăcărilor în clubul bucureștean.
Intrarea la spectacol este gratuită.
Centrul pentru Tineret „Ion Creangă” din Tuzla, aflat în subordinea Primăriei Comunei Tuzla, este instituția care își propune să implementeze proiecte sociale cu mare impact la nivelul comunitar, proiecte destinate în special tinerilor. Aici vorbim chiar și de sănătatea psiho-somatică a oamenilor sau de prevenirea violenței domestice. Astfel, sub coordonarea custodelui centrului, Maria Pascal Damian, comunitatea din Tuzla organizează periodic o serie de evenimente, plecând de la spectacole de teatru, muzică sau dans și ajungând la Târguri de produse tradiționale sau artă.

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate