Menu

S-a lăsat cortina peste Festivalul Național de Teatru ”Tanța și Costel” –Medgidia

Timp de trei zile (29 septembrie-1 octombrie) iubitorii teatrului din Medgidia au avut parte de numeroase reprezentații teatrale ale unor trupe din zone diferite ale țării care au urcat pe scena Cercului Militar din localitate.
”Este o adevărată onoare să avem parte de o asemenea desfășurare de forțe teatrale la Medgidia. Îmi doresc să ne bucurăm săptămânal de reprezentații artistice pe scenele municipiului.”, a declarat primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie.

Cortina s-a lăsat pentru ultima dată în seara zilei de 1 octombrie, punând astfel capăt celei de-a VI-a ediții a Festivalului Național de Teatru ”Tanța și Costel”. Totodată, a fost și seara în care s-a desfășurat Festivitatea de premiere a trupelor venite de pe întreg teritoriul țării, dar și a celor care au făcut posibilă realizarea acestei ediții a festivalului.
Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Medgidia cu sprijinul Cercului Militar Medgidia și al Biroului Tradiții și Cultură din Direcția Instrucție și Doctrină din Statul Major General prin Garnizoana Medgidia. În decursul celor trei zile de festival, publicul a fost martorul unor demonstrații de talent, creativitate și muncă, iar peisajul cultural autohton a fost îmbogățit cu 9 piese de teatru din repertoriul național și internațional.
Reprezentațiile teatrale au fost predominant comedii, însă programul serilor de festival a conținut și scenete comice, spectacol și dramă.

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate