Menu

Deputatul Șișcu se implică în cazul instructorilor auto și al supraaglomerării de la permise Recomandat

În ultima vreme, pe agenda publică a mai apărut un subiect destul de delicat care-i privește pe instructorii auto independenți ce ar trebui de la 1 septembrie să funcționeze la fel ca și o școală de șoferi, nu ca persoane fizice autorizate. Nemulțumirile acestor instructori s-au materializat în județul Tulcea într-o petiție adresată autorităților publice județene și centrale pentru stoparea actului normativ care, în opinia lor, nu face altceva decât să le închidă activitatea. Privitor la acest subiect, deputatul tulcean George Șișcu, reprezentant al PNL, declară că ”la nivelul instructorilor, consider că ordinul reclamat este aberant. De asemenea, voi solicita abrogarea prevederii din Ordinul Ministerului Transporturilor nr.733/2013, ordin ce prevede că instructorii autorizați care lucrau ca persoane fizice autorizate nu vor mai putea să își exercite activitatea în această formă. Așa cum medicii pot lucra ca şi PFA, avocații şi alte categorii profesionale, de ce nu şi instructorii auto? “.

De asemenea, deputatul tulcean intervine și în cazul supraaglomerării de la Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule. În acest sens, George Șiscu spune că „tulcenii se plâng de faptul că programările se ocupă imediat după miezul nopții, apoi trebuie să aștepte şi două luni. De exemplu acum, în august, sunt acum programați pentru luna octombrie”. 

Soluția, conform deputatului liberal ar fi destul de simplă: ”trebuie mărită schema de personal. Să nu ne spună Ministerul sau Guvernul ca nu se poate, că doar sunt plătiți ca să rezolve problemele oamenilor, aşa cum se fac altă cheltuieli, se blochează posturi, tot aşa simplu se pot debloca posturile, e o simplă decizie politică ce se poate lua simplu şi rapid. O să am o discuţie şi cu prefectul judeţului Tulcea şi sper să deblocăm situaţia ”.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate