Menu

Mircea Vintilă, Daniel Iancu și Ducu Bertzi vă invită la Mamaia Fairytale

Al patrulea week-end de Festival Mamaia Fairytale vă pregătește trei spectacole cu totul deosebite ce vor aduce în fața turiștilor muzică de bună calitate.
Vineri, 4 august 2017, de la ora 20:30, pe scena din Piațeta Casino din Mamaia vor urca Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Daniel Iancu și Marius Bațu, în spectacolul de muzică folk, „Omul cu chitara”. Un concept al lui Ducu Bertzi, concertul prezintă cele mai frumoase și îndrăgite din repertoriul folk. Cei 4 artiști vor fi însoțiți în călătoria lor muzicală de Baletul Fairytale, sub atenta îndrumare a coregrafului Horațiu Cherecheș.

Sâmbătă, 5 august 2017, începând tot cu ora 20:30, publicul va putea să aplaude două trupe celebre ale momentului: Mandinga și Bosquito. Un concert exploziv, în care spectatorii vor putea să cânte și să danseze pe ritmuri latino alături de soliștii lor preferați. Piese precum „Soarele meu”, „Besame” (Mandinga), „Femeia”, „Hopa Hopa” sau „Pepita” (Bosquito) vor fi doar câteva dintre melodiile care vor face deliciul celor prezenți în Mamaia. Ca în fiecare seară, baletul Fairytale va fi cel care va acompania cântăreții și publicul, în coregrafia lui Horațiu Cherecheș.
Duminică, 6 august 2017, de la 19:30, scena Festivalului Mamaia Fairytale va fi luată cu asalt de cântăreți și dansatori armâni în spectacolul incendiar cu muzică și dansuri tradiționale „Balcanica”.

Festivalul Mamaia Fairytale 2017 este organizat de Primăria Municipiului Constanţa și Asociația Eurocult, cu sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, Inspectoratului de Poliţie al Municipiului Constanţa.

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate