Menu

Actualitate

Școala Tonitza din Constanța își filmează elevii în timp ce se schimbă, pentru că directorul nu vede utilitatea vestiarelor!

Un profesor de muzică de la Şcoala Generală nr. 39 „Nicolae Tonitza“ din Constanţa este acuzat că a furat cel puțin o înregistrare cu elevi ce se schimbau în sala de clasă. Problema a fost semnalată de conducerea unităţii de învăţământ, după ce filmarea a apărut pe o reţea de socializare, chiar pe contul profesorului.

Citeşte mai departe ...

I se cere demisia Patriarhului după un banc cu Hristos spus la TV de „Dorel de la Arhiepiscopie”

Ce faci când eşti preot în Constanţa şi cea mai mare dorinţă a ta este ca într-o zi Patriahul Daniel să afle că exişti, să creadă că eşti valoros în comunicare şi să te cheme să te angajeze la Patriarhie? Dacă eşti Eugen Tănăsescu şi te autointitulezi „preot, inginer, jurnalist”, nu scapi nicio ocazie să atragi atenţia, dându-ţi cu părerea despre politică, Justiţie, protestele din Piaţa Victoriei, LGBT, metode de pus murături pentru iarnă, jignindu-i grosolan pe cei cu care nu eşti de acord şi chiar făcând bancuri proaste cu... Iisus Hristos, în direct la un post naţional de televiziune!

Citeşte mai departe ...

RAJA Constanța - Premierul Viorica Dăncilă a fost prezent la semnarea unui contract de 600 milioane de euro

Vineri, 31 august a.c., la sediul Stației de Tratare a apei potabile Palas al RAJA Constanța, a fost semnat un contract în valoare de 600 milioane de euro cu reprezentantul Băncii Europeane pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Jean Patrick Marquet. Semnarea documentului s-a făcut în prezența premierului Viorica Dăncilă, a ministrului Fondurilor Europene Rovana Plumb, a primarului Constanței, Decebal Făgădău și a conducerii RAJA S.A Constanța. Contractul semnat privește finanțarea Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a RAJA SA Constanța, în cadrul căruia vor fi realizate investiții în 91 de localități, din șase județe, printre care și Constanța. Cu aceeași ocazie a avut loc și inaugurarea oficială a Stației pentru tratarea apei potabile Palas, care este considerată cea mai modernă unitate de acest gen din țară.

Citeşte mai departe ...

Primarul Valentin Vrabie retrage echipa de fotbal a Medgidiei din campionat. De vină ar fi Jandarmeria Constanța

Jandarmeria Constanța este acuzată de primarul Medgidiei, Valentin Vrabie, că face jocurile politice ale PSD și se folosește de autoritate pe care o are pentru a stopa evoluția echipei de fotbal în campionat. „După doi ani de zile de eforturi susținute ale administrației publice locale de a finanța atât actul sportiv cât și reabilitarea Complexului Sportiv „Iftimie Ilisei” dar și ale sportivilor legitimați, care au ajuns la performanțe naționale notabile, astăzi se încercă prin metode obstructive distrugerea acestui domeniu sportiv”, transmite Primăria Medgidia.

Citeşte mai departe ...

Ce spune Patriarhia Română despre „muiengistii” preotului Eugen Tănăsescu de la Arhiepiscopia Tomisului

După evenimentele din seara zilei de vineri, 10 august, când zecile de mii de români adunați în Piața Victoriei au fost dispersați prin măsuri violente de către Jandarmeria Română, toată lumea a lansat opinii în spațiul public. Desigur, printre cele mai impresionante prin răceală și lipsă de empatie au fost tocmai cele ale oamenilor lui Dumnezeu, cei care se presupune că iubesc creația și că aleargă după oaia rătăcită. 

Citeşte mai departe ...

„Luați mâinile pătate de sânge de pe Diaspora!”- Daniel Țecu, președintele FADERE

Federația Asociațiilor de Români din Europa (FADERE) a transmis un comunicat referitor la incidentele petrecute la mitingul din Piața Victoriei din data de 10 august. „FADERE se delimitează de toate violențele de stradă petrecute la manifestația de aseară. Românii din diaspora sunt oameni harnici care au învățat în anii petrecuți in alte țări sa fie serioși, profesioniști și să respecte regulile democrației”, se arată în mesajul federației.

Citeşte mai departe ...

BoomFest 2018, un festival făcut de tineri pentru tineri, pe malul Dunării

Prima ediție a BoomFest 2018 se va desfășura în perioada 24-26 august pe malul Dunării, în zona comunei Seimeni, județul Constanța.

Organizatorii evenimentului, doi tineri de numai 17 ani din Cernavodă, Iustin Enescu și Relu Iordache, alături de Asociația Teatrix, și-au propus să aducă muzica HipHop din zona urbană în arealul Dunării, într-o zonă plină de farmec.

Citeşte mai departe ...

Academia Română denunță demersurile privind declararea aromânilor ca minoritate națională în România

În Anul Centenar, Academia Română își reiterează public poziția tradițională cunoscută privind identitatea și unitatea istorică și lingvistică a românilor din nordul și sudul Dunării.
Demersul celei mai prestigioase instituții științifice din România are loc în contextul “continuării și intensificării unor activități politice care urmăresc denaturarea adevărului cu privire la aromâni și la dialectul aromân”. Exprimându-și îngrijorarea privind aceste activități, Academia Română apreciază, într-un comunicat de presă publicat astăzi pe site-ul instituției, că scopul acestora este ”declararea aromânilor ca minoritate națională în România, ca popor armân, distinct de poporul român, având o limbă proprie, armâna, diferită de limba română”.

Citeşte mai departe ...

Pontoanele realizate din fonduri UE la Sulina și Murighiol au fost „confiscate” de privați

În perioada 2013-2015 prin intermediul FLAG Delta- Asociația Grup Local pentru Pescărie Durabilă în Delta Dunării, s-au derulat mai multe proiecte de realizare a unor „facilități de acostare” (pontoane) în mai multe localități din Delta Dunării.
Deși aceste pontoane ar trebui să aibă ca beneficiari cu titlu gratuit turiștii, operatorii din turism, localnicii sau alți proprietari de ambarcațiuni medii și mici, lucrurile nu stau deloc așa.
Pe pagina oficială a Departamentului de Luptă Antifraudă-DLAF există o sesizare legată de situația pontoanelor din Sulina și Murighiol ce poartă titlul „DEȘI UNELE AU FOST CAPTURATE DE PRIVAȚI, FACILITĂŢILE DE ACOSTARE DIN DELTĂ REALIZATE PE FONDURI EUROPENE SUNT PUBLICE!”

Citeşte mai departe ...

Moscova își consolidează militar granița de vest

Potrivit ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu, Federația Rusă și-a consolidat în mod semnificativ granița sa vestică prin crearea a peste 70 de unități și mari unități militare (inclusiv două divizii și trei brigăzi) în ultimii 2 ani și jumătate, din 2016. Acestea au fost înființate în cadrul Districtului Militar Vest, din cauza înrăutățirii situației de securitate pe direcția strategică Vest.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate