Menu

Actualitate

„Luați mâinile pătate de sânge de pe Diaspora!”- Daniel Țecu, președintele FADERE

Federația Asociațiilor de Români din Europa (FADERE) a transmis un comunicat referitor la incidentele petrecute la mitingul din Piața Victoriei din data de 10 august. „FADERE se delimitează de toate violențele de stradă petrecute la manifestația de aseară. Românii din diaspora sunt oameni harnici care au învățat în anii petrecuți in alte țări sa fie serioși, profesioniști și să respecte regulile democrației”, se arată în mesajul federației.

Citeşte mai departe ...

BoomFest 2018, un festival făcut de tineri pentru tineri, pe malul Dunării

Prima ediție a BoomFest 2018 se va desfășura în perioada 24-26 august pe malul Dunării, în zona comunei Seimeni, județul Constanța.

Organizatorii evenimentului, doi tineri de numai 17 ani din Cernavodă, Iustin Enescu și Relu Iordache, alături de Asociația Teatrix, și-au propus să aducă muzica HipHop din zona urbană în arealul Dunării, într-o zonă plină de farmec.

Citeşte mai departe ...

Academia Română denunță demersurile privind declararea aromânilor ca minoritate națională în România

În Anul Centenar, Academia Română își reiterează public poziția tradițională cunoscută privind identitatea și unitatea istorică și lingvistică a românilor din nordul și sudul Dunării.
Demersul celei mai prestigioase instituții științifice din România are loc în contextul “continuării și intensificării unor activități politice care urmăresc denaturarea adevărului cu privire la aromâni și la dialectul aromân”. Exprimându-și îngrijorarea privind aceste activități, Academia Română apreciază, într-un comunicat de presă publicat astăzi pe site-ul instituției, că scopul acestora este ”declararea aromânilor ca minoritate națională în România, ca popor armân, distinct de poporul român, având o limbă proprie, armâna, diferită de limba română”.

Citeşte mai departe ...

Pontoanele realizate din fonduri UE la Sulina și Murighiol au fost „confiscate” de privați

În perioada 2013-2015 prin intermediul FLAG Delta- Asociația Grup Local pentru Pescărie Durabilă în Delta Dunării, s-au derulat mai multe proiecte de realizare a unor „facilități de acostare” (pontoane) în mai multe localități din Delta Dunării.
Deși aceste pontoane ar trebui să aibă ca beneficiari cu titlu gratuit turiștii, operatorii din turism, localnicii sau alți proprietari de ambarcațiuni medii și mici, lucrurile nu stau deloc așa.
Pe pagina oficială a Departamentului de Luptă Antifraudă-DLAF există o sesizare legată de situația pontoanelor din Sulina și Murighiol ce poartă titlul „DEȘI UNELE AU FOST CAPTURATE DE PRIVAȚI, FACILITĂŢILE DE ACOSTARE DIN DELTĂ REALIZATE PE FONDURI EUROPENE SUNT PUBLICE!”

Citeşte mai departe ...

Moscova își consolidează militar granița de vest

Potrivit ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu, Federația Rusă și-a consolidat în mod semnificativ granița sa vestică prin crearea a peste 70 de unități și mari unități militare (inclusiv două divizii și trei brigăzi) în ultimii 2 ani și jumătate, din 2016. Acestea au fost înființate în cadrul Districtului Militar Vest, din cauza înrăutățirii situației de securitate pe direcția strategică Vest.

Citeşte mai departe ...

Ziarul DEZVĂLUIRI, LIDER DETAȘAT pe Facebook în mass media din Dobrogea!

Pagina de Facebook a publicației noastre (https://www.facebook.com/ziarul.dezvaluiri/) a depășit un sfert de milion de abonați (259.000), situându-se pe primul loc, la distanță mare de “urmăritori”, în clasamentul tuturor instituțiilor mass-media din județele Constanța și Tulcea. Am ajuns aici prin postarea unor materiale de calitate și de interes pentru public (articole, fotografii, clipuri video).

Citeşte mai departe ...

Grecii de la Jumbo Constanţa îi ignoră pe inspectorii de la Protecţia Consumatorilor!

Inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanţa au amendat la începutul anului hipermarketul Jumbo, pentru “lipsă traducere și/sau instrucțiuni pe produse, cu măsura de a remedia această problemă, iar produsele cu deficiențe de informare sunt oprite de la vânzare până la remediere”, conform unui comunicat al CJPC. În fapt, inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au găsit mai multe produse care nu aveau instrucţiuni de folosire în limba română.

Citeşte mai departe ...

Seminarul din Constanța, cea mai slabă școală de teologie ortodoxă din România

„Deși este o instituție teologică tânără, Seminarul Teologic din Constanța și-a câștigat respectul pe plan local și național printr-o bogată activitate teologică și culturală. La seminarul nostru există o legătură vie între elevi și profesori, aceștia din urmă fiind conștienți că problema formării şi  dezvoltării caracterului religios-moral, capabil să înfrunte noianul provocărilor din societatea contemporană, este complexă”, spune IPS Teodosie pe pagina oficială a Seminarului Teologic din Constanța.

Citeşte mai departe ...

RAJA Constanța la bilanțul POS Mediu 2007- investiții de peste 330 milioane de euro

În cadrul conferinței de presă organizate azi, 28 iunie a.c., la sediul SA RAJA SA, au fost semnate protocoalele de predare-primire a investițiilor realizate de RAJA S.A. prin Programul Operațional Sectorial de Mediu 2007 – 2013. Cu această ocazie, directorul general al S.C. RAJA S.A, Felix Stroe, a declarat că RAJA a obținut cea mai mare finanțare pentru realizarea infrastructurii în domeniul alimentării cu apă și canalizare din România, de care beneficiază localnicii județelor Constanța, Ialomița și Ilfov.

Citeşte mai departe ...

Festivalul Untold a ajuns la cea de-a patra ediție: „Wolf Spirit”

Cel de-al patrulea capitol al celui mai bun festival din Europa, UNTOLD, continuă în 2018 cu o nouă poveste – WOLF SPIRIT - în care își fac apariția noi personaje fantastice, care ghidează spre scenele festivalului zecile de mii de fani. Fiecare ediție a festivalului UNTOLD dezvăluie un nou capitol din povestea nespusă a Tărâmului Nopții și Magiei, tărâm ocrotit de Magicianul Milenar.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate