Menu
Ești victima abuzului și bătăii de joc a autorităților? Te invităm la Dezvăluiri LIVE pentru a-ți face cunoscute nemulțumirile. Contactează-ne pe Facebook pentru a programa emisiunea. Vei intra în direct prin telefonul tău cu cameră video, un cont de Skype (gratuit) și o conexiune internet. Emisiunile anterioare le vezi aici: facebook.com/ziarul.dezvaluiri/videos/

Actualitate

Peste 100.000 de vizitatori sunt așteptați la un eveniment unic în România: Festivalul ”DAPYX” – Medgidia

Peste 100.000 de vizitatori sunt așteptați timp de patru zile (28 aprilie - 1 mai) să cunoască și să se bucure de o lecție vie de istorie la prima ediție a Festivalului de Jocuri și Reconstituiri Istorice ”Dapyx”, Medgidia 2017. „Fiecare zi are activități specifice unor perioade istorice: Antichitate, Evul Mediu, Epoca Modernă și Contemporană, care pe ansamblu vor satisface atât curiozitatea publicului larg, cât şi a iubitorilor de cultură sau a pasionaților de istorie, de meșteșuguri tradiționale, pielărie, fierărie, tir cu arcul, țesătorie, olărit şi lupte demonstrative cu gladiatori”, susțin reprezentanții Primăriei Municipiului Medgidia – organizatorii evenimentului.

Citeşte mai departe ...

Reînvie tradiția taberelor de pictură de la Topalu

Comuna Topalu tinde să devină locul unde vara nimeni nu intră în vacanță, dimpotrivă, evenimentele ce se vor desfășura aici vor atrage atenția opiniei publice asupra frumosului sat situat pe malul drept al Dunării.

În acest sens se înscrie și tabăra de pictură ce va avea loc la începutul verii. Organizatorii, Consiliul Local și Primăria Topalu, alături de Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Constanța (UAPR), vor găzdui artiști plastici din județ, membri ai Uniunii, dar și invitați din alte zone ale țării.

Citeşte mai departe ...

Procedură simplificată pentru înregistrarea nașterii!

Direcția Publică Județeană de Evidență a Persoanelor Constanța reamintește cetățenilor care nu sunt înregistrați în Registrele de Stare Civilă că, începând cu luna octombrie 2016, s-a modificat cadrul legislativ privind înregistrarea nașterii prin procedură administrativă. Astfel, în acest interval de timp, au fost 230 de persoane din județ ce au beneficiat de simplificarea legislației, față de numai 25 de persoane care au fost înregistrate prin procedura judecătorească în aceeași perioadă a anului trecut.

Citeşte mai departe ...

Dănuț Epure, fost rector UOC, pe blogul personal: La Rugină ”totul este fals, prost zugrăvit în cuvinte şi sunt multe minciuni”!

Într-o postare recentă pe blogul personal (www.danepure.com), fostul rector al Universității ”Ovidius” din Constanța (UOC), Dan Epure (așa cum apare numele pe blog), a trecut în revistă o serie de promisiuni făcute și neonorate de cel care i-a luat locul, începând din 2013, la conducerea instituției – Sorin Rugină. De altfel, pe blogul lui Epure regăsim o serie de articole cu referire la actuala conducere a UOC, la starea de spirit din universitate și la multe alte aspecte nu tocmai plăcute.

Citeşte mai departe ...

DEZVĂLUIRI, partener la Festivalul ”Capidava Rock Fest”- renașterea spiritului libertății!

Spiritul libertății, al motoarelor turate la maxim, dar mai ales al muzicii rock de bună calitate sunt principalele atracții ale primei ediții ”Capidava Rock Fest”. Festivalul, organizat de Primăria Comunei Topalu, în parteneriat cu Comunitatea Rock 89 Constanța și publicația Dezvăluiri, se va desfășura în perioada 21-23 iulie 2017, la baza cetății Capidava, pe malul drept al Dunării. 

Proiectul care are ca scop principal descoperirea tinerelor talente pe scena rock românească, în același timp cu promovarea zonei Cetății Capidava, o zonă plină de istorie, dar și cu un potențial turistic imens, din păcate foarte puțin cunoscută ca punct de reper în calendarul evenimentelor moto-rock naționale și internaționale.

Citeşte mai departe ...

Dezastrul constatat de Curtea de Conturi la Primăria Murfatlar: peste 2 milioane de lei prejudiciu la bugetul local!

Controlul efectuat anul trecut de către inspectorii Curții de Conturi la primăria orașului Murfatlar a scos la iveală o sumedenie de nereguli ale administrației conduse de edilul Valentin Saghiu. Conform raportului întocmit cu această ocazie, la UATO (Unitatea Administrativ-Teritoriala a Orașului) Murfatlar s-au înregistrat 2.384.000 de lei prejudicii și 9.918.000 de lei abateri financiar-contabile.

Un articol de Călin GAVRILAȘ

Citeşte mai departe ...

Primul talk show live pe pagina de Facebook a ziarului Dezvăluiri, un succes uriaş!

 

Peste 150.000 de persoane au urmărit prima dezbatere live realizată de ziarul Dezvăluiri pe pagina sa de Facebook, https://www.facebook.com/ziarul.dezvaluiri, în seara de 31 ianuarie. Emisiunea moderată de Mihai Răzvan Rotaru i-a avut ca invitaţi pe Cristi Brâncovan, vânătorul de infractori din Timişoara şi Călin Gavrilaş, jurnalist Dezvăluiri.

Citeşte mai departe ...

Președintele Consiliului Județean Constanța avertizează: ”de mâine se întorc ninsorile, nu vă puneți inutil viața în pericol”!

Potrivit datelor Administrației Naționale de Meteorologie – Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, în județul Constanța, în perioada 16 – 17 ianuarie (luni și marți), sunt așteptate precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări temporare noaptea, viscolind şi spulberând zăpada.

Citeşte mai departe ...

“Odele” închinate lui Teodosie, în atenția Statului Major al Forțelor Navale

Pe data de 12 decembrie arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a împlinit 61 de ani. Momentul a ajuns în atenția opiniei publice prin faptul că Fanfara Forțelor Navale s-a cocoțat pe garajul din curtea Palatului Arhiepiscopal și a susținut un scurt recital în fața episcopului și a unei mici audiențe. Tabloul ne-a reamintit de odele aduse de militari “conducătorului iubit” la fiecare zi de naștere.
Pentru a ne lămuri de ce Armata României, prin diferitele sale structuri, face aceste gesturi în fața anumitor persoane aflate în vizorul DNA, am solicitat un punct de vedere oficial Statului Major al Forțelor Navale.

Un articol de Călin GAVRILAȘ

Citeşte mai departe ...

Concurs internațional de frumusețe pentru surzi, pe scena Casei de Cultură din Constanța

În perioada 5-12 septembrie se sărbătorește “Săptămâna Internațională a Frumuseții și Modei pentru Surzi”, eveniment organizat pentru prima dată și în România. Amfitrionii unei astfel de manifestări sunt Asociația Națională a Surzilor din România și Asociația „Deaf Stars” din Germania.
Pe 9 septembrie, începând cu ora 15.30, în piațeta Perla din Mamaia va avea loc finala „Săptămânii Internaționale a Modei pentru Surzi”, la care vor participa și concura designeri surzi din toată lumea.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0788059775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București și distribuit prin chioșcurile Telegraf și Cuget Liber.

Politica de confidențialitate