Menu
Prev Next
Ești victima abuzului și bătăii de joc a autorităților? Te invităm la Dezvăluiri LIVE pentru a-ți face cunoscute nemulțumirile. Contactează-ne pe Facebook pentru a programa emisiunea. Vei intra în direct prin telefonul tău cu cameră video, un cont de Skype (gratuit) și o conexiune internet. Emisiunile anterioare le vezi aici: facebook.com/ziarul.dezvaluiri/videos/

Actualitate

„Creatorii Neversea” au sărit din lac în puț

După ce au insistat luni de zile pe locația din cartierul Faleză Nord, „Creatorii Untold” care organizează anul acesta festivalul Neversea au schimbat locul de desfășurare pentru Plaja Modern, unde s-a desfășurat recent evenimentul Forza Zu. Doar ca, așa cum a arătat desfășurarea concertului radio Zu, pe Plaja Modern lucrurile pot lua rapid o întorsătură urâtă. Furtuna abătută în timpul acestuia i-a determinat pe mii de participanți să o ia la fugă prin hârtoape, alte câteva mii rămânând blocați în trafic cu orele.

Citeşte mai departe ...

Se reiau cursele Direct Aeroport spre Kogălniceanu

Conducerea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a transmis un comunicat prin care informează că începând din data de 19.06.2017 se reiau cursele companiei Direct Aeroport, destinate transportului pasagerilor care călătoresc de la/spre Aeroport.
“Operatorul își asumă respectarea condițiilor de legalitate pentru efectuarea operațiunilor de transport”, se mai arată în comunicat.
„Cursele au funcționat și vor funcționa la comanda agențiilor de turism și a pasagerilor”, a declarat pentru Dezvăluiri managerul companiei Direct Aeroport, Cristian Bărhălescu.

Citeşte mai departe ...

Monografia comunei Niculițel, de Gheorghe Nicolescu, a fost lansată în cadrul unui spectacol

Sâmbătă, 10 iunie, a fost lansată ediția revizuită a lucrării “Monografia comunei Niculițel”, de Gheorghe NICOLESCU, în cadrul unui spectacol artistic ce a avut loc la Căminul Cultural, oferit de artiști mici și mari, premiați la diferite concursuri și festivaluri din țară. Evenimentul a fost deschis cu o recenzie a cărții, făcută de profesorul Vasile Florică.  Spectacolul artistic a fost susținut de: Ansamblul de dansuri populare "Doruleț" al Grădiniței Niculitel, Ansamblul Folcloric "Plai de dor" și solista ansamblului, Nicoleta Gălățeanu, Ansamblul de dansuri țigănești "Beval", Trupa de teatru "Geronimo", Trupa de teatru "Antic".

Citeşte mai departe ...

Cu motoarele turate la maxim, începe Seawolves Bike Fest, ediția a X-a

Cea de-a X-a ediție a festivalului Seawolves Bike Fest va începe vineri, 9 iunie în zona Camping S, din Mamaia Nord (aceeași locație ca în ultimii doi ani), un camping amenajat după standarde moderne, cu spațiu de campare generos și curat, plajă proprie, beach bar și alte facilități.
Organizatorii, Seawolves MC România, promit tuturor participanților la eveniment că ”ingredientele” pentru distracție sunt cel puțin la fel ca și în anii trecuți: bere rece (la dozatoarele care vor funcționa non-stop), concursuri cu premii, concerte rock pe o super scenă, folk live și cântări haiducești în jurul focului de tabără, paradă moto, late night show ”interzis minorilor si inimilor slabe”, artificii și alte surprize pe care le veți descoperi la fața locului.

Citeşte mai departe ...

Problema Muzeului de Artă de la Topalu dezbătută în Parlament!

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, zilele acestea, amânarea judecării cauzei ce are ca obiect revocarea donației făcută de doctorul Gheorghe Vintilă comunei constănțene Topalu. Este vorba despre o colecție de 228 de tablouri și sculpturi care fac din Topalu cel mai mare și impresionant muzeu rural din România. Dacă amintim doar tablourile semnate de Nicolae Grigorescu, Ştefan Luchian, Nicolae Tonitza, Theodor Pallady, Gh. Petraşcu, Nicolae Dărăscu, Jean Al. Steriadi, Camil Ressu, Alexandru Ciucurencu, Dimitrie Paciurea sau Oscar Han, ne dăm seama de valoarea deosebită a acestui muzeu revendicat în ultimii ani de un presupus moștenitor al doctorului Vintilă.

Citeşte mai departe ...

S-au pus în vânzare biletele pentru Festivalul ”Capidava Rock Fest”

Timp de două zile, 21 și 22 iulie, în apropierea cetății Capidava (Comuna Topalu – Constanța) iubitorii muzicii rock sunt așteptați la Festivalul ”Capidava Rock Fest”. Evenimentul va reuni pe malul drept al Dunării trupe renumite din România și Bulgaria, dar și formații dornice de consacrare. În cele doua zile, între orele 15.00 si 18.00 va avea loc și o sesiune de Open Stage, astfel trupele tinere și foarte tinere vor avea ocazia să cânte și să se promoveze în cadrul unui festival.

Citeşte mai departe ...

Nu ratați astăzi apogeul festivalului DAPYX de la Medgidia!

Astăzi este ultima și cea mai interesantă zi a Festivalului de Jocuri şi Reconstituiri Istorice DAPYX de la Medgidia și va conține activități de reconstituire istorică, o mega bătaie cu perne și un concert incendiar. Evenimentul de la Medgidia este un succes, prin complexitatea conceptuală, punere în scenă, anvergură și diversitatea activităților (ateliere, antrenamente, lupte demonstrative din cele mai importante epoci de civilizație, artă culinară, concerte).

Citeşte mai departe ...

Peste 100.000 de vizitatori sunt așteptați la un eveniment unic în România: Festivalul ”DAPYX” – Medgidia

Peste 100.000 de vizitatori sunt așteptați timp de patru zile (28 aprilie - 1 mai) să cunoască și să se bucure de o lecție vie de istorie la prima ediție a Festivalului de Jocuri și Reconstituiri Istorice ”Dapyx”, Medgidia 2017. „Fiecare zi are activități specifice unor perioade istorice: Antichitate, Evul Mediu, Epoca Modernă și Contemporană, care pe ansamblu vor satisface atât curiozitatea publicului larg, cât şi a iubitorilor de cultură sau a pasionaților de istorie, de meșteșuguri tradiționale, pielărie, fierărie, tir cu arcul, țesătorie, olărit şi lupte demonstrative cu gladiatori”, susțin reprezentanții Primăriei Municipiului Medgidia – organizatorii evenimentului.

Citeşte mai departe ...

Reînvie tradiția taberelor de pictură de la Topalu

Comuna Topalu tinde să devină locul unde vara nimeni nu intră în vacanță, dimpotrivă, evenimentele ce se vor desfășura aici vor atrage atenția opiniei publice asupra frumosului sat situat pe malul drept al Dunării.

În acest sens se înscrie și tabăra de pictură ce va avea loc la începutul verii. Organizatorii, Consiliul Local și Primăria Topalu, alături de Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Constanța (UAPR), vor găzdui artiști plastici din județ, membri ai Uniunii, dar și invitați din alte zone ale țării.

Citeşte mai departe ...

Procedură simplificată pentru înregistrarea nașterii!

Direcția Publică Județeană de Evidență a Persoanelor Constanța reamintește cetățenilor care nu sunt înregistrați în Registrele de Stare Civilă că, începând cu luna octombrie 2016, s-a modificat cadrul legislativ privind înregistrarea nașterii prin procedură administrativă. Astfel, în acest interval de timp, au fost 230 de persoane din județ ce au beneficiat de simplificarea legislației, față de numai 25 de persoane care au fost înregistrate prin procedura judecătorească în aceeași perioadă a anului trecut.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0788059775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București și distribuit prin chioșcurile Telegraf și Cuget Liber.

Politica de confidențialitate