Menu
Ești victima abuzului și bătăii de joc a autorităților? Te invităm la Dezvăluiri LIVE pentru a-ți face cunoscute nemulțumirile. Contactează-ne pe Facebook pentru a programa emisiunea. Vei intra în direct prin telefonul tău cu cameră video, un cont de Skype (gratuit) și o conexiune internet. Emisiunile anterioare le vezi aici: facebook.com/ziarul.dezvaluiri/videos/

Actualitate

DEZVĂLUIRI, partener la Festivalul ”Capidava Rock”- renașterea spiritului libertății!

Spiritul libertății, al motoarelor turate la maxim, dar mai ales al muzicii rock de bună calitate sunt principalele atracții ale primei ediții ”Capidava Rock”. Festivalul, organizat de Primăria Comunei Topalu, în parteneriat cu Comunitatea Rock 89 Constanța și publicația Dezvăluiri, se va desfășura în perioada 21-23 iulie 2017, la baza cetății Capidava, pe malul drept al Dunării. 

Proiectul care are ca scop principal descoperirea tinerelor talente pe scena rock românească, în același timp cu promovarea zonei Cetății Capidava, o zonă plină de istorie, dar și cu un potențial turistic imens, din păcate foarte puțin cunoscută ca punct de reper în calendarul evenimentelor moto-rock naționale și internaționale.

Citeşte mai departe ...

Dezastrul constatat de Curtea de Conturi la Primăria Murfatlar: peste 2 milioane de lei prejudiciu la bugetul local!

Controlul efectuat anul trecut de către inspectorii Curții de Conturi la primăria orașului Murfatlar a scos la iveală o sumedenie de nereguli ale administrației conduse de edilul Valentin Saghiu. Conform raportului întocmit cu această ocazie, la UATO (Unitatea Administrativ-Teritoriala a Orașului) Murfatlar s-au înregistrat 2.384.000 de lei prejudicii și 9.918.000 de lei abateri financiar-contabile.

Un articol de Călin GAVRILAȘ

Citeşte mai departe ...

Primul talk show live pe pagina de Facebook a ziarului Dezvăluiri, un succes uriaş!

 

Peste 150.000 de persoane au urmărit prima dezbatere live realizată de ziarul Dezvăluiri pe pagina sa de Facebook, https://www.facebook.com/ziarul.dezvaluiri, în seara de 31 ianuarie. Emisiunea moderată de Mihai Răzvan Rotaru i-a avut ca invitaţi pe Cristi Brâncovan, vânătorul de infractori din Timişoara şi Călin Gavrilaş, jurnalist Dezvăluiri.

Citeşte mai departe ...

Președintele Consiliului Județean Constanța avertizează: ”de mâine se întorc ninsorile, nu vă puneți inutil viața în pericol”!

Potrivit datelor Administrației Naționale de Meteorologie – Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, în județul Constanța, în perioada 16 – 17 ianuarie (luni și marți), sunt așteptate precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări temporare noaptea, viscolind şi spulberând zăpada.

Citeşte mai departe ...

“Odele” închinate lui Teodosie, în atenția Statului Major al Forțelor Navale

Pe data de 12 decembrie arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a împlinit 61 de ani. Momentul a ajuns în atenția opiniei publice prin faptul că Fanfara Forțelor Navale s-a cocoțat pe garajul din curtea Palatului Arhiepiscopal și a susținut un scurt recital în fața episcopului și a unei mici audiențe. Tabloul ne-a reamintit de odele aduse de militari “conducătorului iubit” la fiecare zi de naștere.
Pentru a ne lămuri de ce Armata României, prin diferitele sale structuri, face aceste gesturi în fața anumitor persoane aflate în vizorul DNA, am solicitat un punct de vedere oficial Statului Major al Forțelor Navale.

Un articol de Călin GAVRILAȘ

Citeşte mai departe ...

Concurs internațional de frumusețe pentru surzi, pe scena Casei de Cultură din Constanța

În perioada 5-12 septembrie se sărbătorește “Săptămâna Internațională a Frumuseții și Modei pentru Surzi”, eveniment organizat pentru prima dată și în România. Amfitrionii unei astfel de manifestări sunt Asociația Națională a Surzilor din România și Asociația „Deaf Stars” din Germania.
Pe 9 septembrie, începând cu ora 15.30, în piațeta Perla din Mamaia va avea loc finala „Săptămânii Internaționale a Modei pentru Surzi”, la care vor participa și concura designeri surzi din toată lumea.

Citeşte mai departe ...

CNCD confirmă ancheta Dezvăluiri : Favoritismele de la Colegiul Mircea cel Bătrân sunt discriminatorii!

În urmă cu două luni, publicația „Dezvăluiri” a prezentat public un document adoptat de Consiliul Profesoral al Colegiului Mircea cel Bătrân din Constanța (CNMB) care prevedea că, în clasa a V-a, copiii angajaților colegiului pot intra fără a susține examen de admitere. Acest favoritism a intrat și în atenția Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) care, prin hotărârea 528/03.08.2016 constată că la Colegiul Mircea se poate vorbi de discriminare.

Un articol de Călin GAVRILAȘ

Citeşte mai departe ...

Primarul Saghiu de la Murfatlar ascunde informaţii publice de ochii consilierilor

Mai mulți consilieri locali din cadrul Consiliului Local al orașului Murfatlar sunt revoltați de faptul că prin ordinul direct al actualului primar, Valentin Saghiu, nimeni nu are acces la documentele ce reprezintă Raportul Curții de Conturi pentru anul 2016.
Într-o cerere adresată Primăriei Murfatlar, cu numărul 4375/01.07.2016, şapte consilieri (PNL şi ALDE) din componența Consiliului Local al orașului Murfatlar au solicitat să li se pună la dispoziție informații privind activitatea Primăriei și a primarului Valentin Saghiu. Consilierii au cerut explicații privitoare la utilizarea fondurilor publice şi au solicitat o copie după Raportul Curții de Conturi după controlul efectuat la Primăria Murfatlar la începutul acestei veri.

Citeşte mai departe ...

Cristian Cealera îşi lansează romanul istoric „La Marginea Imperiului-Origini”(video)

„Prăvălia cu Cărți” va fi gazda unui eveniment editorial de excepție la acest final de săptămână. Romanul „La Marginea Imperiului – Origini”, va fi lansat vineri, 5 august, la ora 18.00. Cristian Cealera, autorul, semnează pentru prima dată un roman istoric ce surprinde viața a patru familii dobrogene întinsă pe parcursul a 146 de ani. Destinul personajelor este legat de destinul ținutului dintre Dunăre și Mare, perioada aleasă sec. II – IV d.H., fiind una de înflorire a Dobrogei sub dominație romană.

Citeşte mai departe ...

Primăria Cernavodă a obținut finanțări guvernamentale pentru finalizarea rețelelor de termoficare

Veste bună pentru locuitorii din Cernavodă: Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a alocat, prin Ordinul 1014/2016, o finanţare de aproximativ 13,2 milioane de lei pentru finalizarea reţelelor de termoficare ale oraşului. Sprijinul financiar de la Guvern a fost oferit prin programul Termoficare 2006-2020, pentru realizarea Obiectivului de investiţii locale Circuite secundare şi puncte termice aferente extinderii agentului primar, PT I.D.Chirescu, PT 35, PT 43, PT 45, extindere circuit agent primar pe strada Prelungirea Victoriei şi limita intravilan oraş Cernavodă.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0788059775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București și distribuit prin chioșcurile Telegraf și Cuget Liber.

Politica de confidențialitate